Şehidin komutanına gönderdiği video duygulandırdı!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın şehit olmadan önce komutanına gönderdiği görüntü duygulandırdı.

GİRİŞ 24.12.2023 11:11 GÜNCELLEME 24.12.2023 11:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Dün, Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22) şehit düştü.

Şehidin, Güney Kent Mahallesi’nde ikamet eden ailesine acı haber sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer tarafından verildi. Ailenin yaşadığı ev Türk bayrakları ile donatıldı. Öte yandan, Şehit Kemal Aslan’ın hain saldırıda hayatını kaybetmeden önce çektiği video ortaya çıktı.

Görüntüde, şehit Aslan'ın "Komutanım şehit olursam bu videom sizde kalsın, saygılar" ifadeleri yer aldı.

Şehidin son görüntüsü izleyenleri duygulandırdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • gök börü 4 ay önce Şikayet Et
    şahadetiniz kutlu olsun ne güzel ki size cehennem yok,sorgunyok,kul hakkı yok , münker katibi yok
    Cevapla
  • Arda 4 ay önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet etsin yiğidim
    Cevapla
  • byx68 4 ay önce Şikayet Et
    Rabbim şaadetini kabul etsin yigidim.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ruhları için el fatiha,yaralı askerlerimize şifalar diliyorum ailelerine başsağlığı diliyorum .Cenabı Allah bunları besleyenleri Kahhar ismi ile kahr eylesin .
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Maşallah ne korku var ne hüzün var.Cennete gideceğinden ve orda daha mutlu olacağından emin.Diyeceksiniz ki bizde biliyoruz.Sor kalbine bakalım öyle mi.Öyle kolay değil.Allah bu yiğitleri en büyük makamlara ulaştırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam tugaylarından dünyaya gözdağı
Nihat Nasır yazdı: Aynı yılan deliğinden ikinci kez ısırılmayız inşallah!