Bolu Dağı'nda kar yağışı

Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu geçişinde dün gece başlayan kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürürken, ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı.

Bolu Dağı'nda kar yağışı
Bolu Dağı'nda kar yağışı
GİRİŞ 24.12.2023 12:19 GÜNCELLEME 24.12.2023 12:19

Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu geçişinde dün gece saatlerinde kar yağışı başladı. Gece boyu aralıklarla devam eden kar, bu sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü.

Hafif şekilde etkili olan kar nedeniyle yeşil alanlarda kar kalınlığı 5 santime ulaştı.

Yolda ise, Karayolları ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışması sonucu herhangi bir kar örtüsü bulunmadı. Bölgede hafif şekilde sis de etkili olurken, ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...