Milli Eğitim Bakanı Tekin, Gaziantep'te şehit ailesini ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in ailesini Şehitkamil ilçesi Eyüpsultan Mahallesi'nde bulunan taziye evinde ziyaret etti, baba Mehmet İyem'e baş sağlığı dileklerini iletti.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Gaziantep'te şehit ailesini ziyaret etti
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Gaziantep'te şehit ailesini ziyaret etti
GİRİŞ 25.12.2023 19:04 GÜNCELLEME 25.12.2023 19:06

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenlere verilen "40 Bin Öğretmene Bisiklet Dağıtım Töreni"ne katıldı. 

Program öncesi, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in ailesini Şehitkamil ilçesi Eyüpsultan Mahallesi'nde bulunan taziye evinde ziyaret eden Tekin, baba Mehmet İyem'e baş sağlığı dileklerini iletti.

Tekin, daha sonra Gaziantep Valiliği ve AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem (25)

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak