Son dakika: Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti!

Son dakika haberi... Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği sebebiyle vefat etti.

GİRİŞ 26.12.2023 08:18 GÜNCELLEME 26.12.2023 10:01
Bu Habere 324 Yorum Yapılmış

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA: ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ

Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Sayın Yaşar Okuyan bu sabaha karşı hayatını kaybetmiştir. Uzun süredir hastanemizde tedavi altında olan Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu son haftada ağırlaşmış ve 26 Aralık 2023 tarihinde saat 02.46'da tüm çabalarımıza karşı çoklu organ yetmezliği ile hayatını kaybetmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Yaşar Okuyan kimdir ve aslen nerelidir? Yaşar Okuyan'ın eşi kim? Kaç yaşında ve neden öldü? Yaşar Okuyan kimdir ve aslen nerelidir? Yaşar Okuyan'ın eşi kim? Kaç yaşında ve neden öldü?

Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti

YAŞAR OKUYAN KİMDİR?

Yaşar Okuyan, 28 Ağustos 1950 yılında Aslen Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy'den Yalova'nın Elmalık köyüne yerleşmiş bir ailenin çocuğu olarak doğdu.

MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP dahil olmak üzere dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.

Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti

İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu'ndan mezun olan Yaşar Okuyan, 21 yıl çeşitli gazete, dergi ve ajansta muhabirlik, foto muhabirlik, köşe yazarlığı, istihbarat müdürlüğü yaptı ve sürekli basın kartı almaya hak kazandı.

Bir dönem İmbat Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.

Yaşar Okuyan, evli ve üç çocuk babasıdır. 1980 öncesinde MHP'de siyaset yaptığı dönemde, kardeşi Arif Okuyan TKP üyesiydi ve parti organlarından Ürün dergisinin sahibiydi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 324
  • Ertan 4 ay önce Şikayet Et
    Dua etmiyorum hiç sevmedigim birisiydi
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    gittigi yerde hakimin kendisi herseye sahit bizlik bir olay yok
    Cevapla
  • temel 4 ay önce Şikayet Et
    cok da ønemli degil hayat da hic sevmedim zaten musliman dusmanligi var idi hic olmaz ise meral ne hat yedi onlari dese de geberse idi bu sefer dosya gandi de o da yakinda gider bakalim sonra dosya kime gecer
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Allah ameli ile muamele edecektir...
    Cevapla
  • KONYALI CENGAVER 4 ay önce Şikayet Et
    Rahmetli iyiydi en büyük kazığı emeklilere attı ve gitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!