DEM Parti’ye ‘tecrit’ suflesi Demirtaş’ın dağdaki abisinden!

Dem Parti'nin son dönemde sık sık gündeme getirdiği "Öcalan'a tecrit" iddiasıyla ilgili talimatı, Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi PKK elebaşılarından Nurettin Demirtaş'tan aldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 26.12.2023 17:19 GÜNCELLEME 26.12.2023 17:25
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Eski adı HEDEP olan DEM Parti geçtiğimiz ay, Adalet Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçesinin planladığı Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a yönelik tecride tepki göstererek toplantıyı sabote etti. 'Barış için tecrit son bulsun' yazılı dövizlerle tecridi protesto eden DEM Parti'li grubun 'tecrit' talimatını Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi PKK elebaşılarından Nurettin Demirtaş'tan aldığı ortaya çıktı. 

TALİMAT DEMİRTAŞ'IN TERÖRİST ABİSİNDEN! 

Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi PKK sözde Eğitim Komitesi Üyesi Nurettin Demirtaş'ın 19 Kasım'da PKK'ya müzahir Medya Haber'de yaptığı açıklamalarda Öcalan'a İmralı'da işkence ve tecrit uygulandığını ve buna direnmeleri gerektiğini söyledi.

Terörist elebaşlarından biri olan Nurettin Demirtaş'ın tecritin kaldırılmasına ilişkin açıklamasından sonra DEM Parti'sinin mecliste hemen ardından 'tecrit' protestoları DEM Parti'nin talimatı nereden aldığını gözler önüne serdi.  

Terörist elebaşlarından biri olan Nurettin Demirtaş'ın tecritin kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamalardan sonra PKK'nın siyasi uzantısı olan DEM Partisi çatısında 'Tecridi Kaldırmak İçin Kart Gönder' paylaşımlarıyla çağrıda bulundular.

DEM Partisi'nin tecrit uygulamasına ilişkin son günlerde sıklıkla yaptığı açıklamalar, DEM Partisi'nin talimatı 'nereden ve kimden' aldığı yönündeki sorulara cevap olmuş oldu.  

 

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kafesteki kuşa ne etsen fayda vermez.Kuş kafeste.
    Cevapla
  • Das 4 ay önce Şikayet Et
    Ah türkiye vah türkiye ne zaman seferberlik ilan edecen
    Cevapla
  • Çççç 4 ay önce Şikayet Et
    Kimi sefere çağıracan. Ülkenin üçte biri pkk destekçisi üçte biri fetö ve batı hayranı geri kalan üçte birinin yarısı günlük üç öğün yemeğin birini verme isyan çıkarır. Geriye çok az bir kesim kalıyor onlada nereye sefere çıkıyon.
    Cevapla
  • Aydın 4 ay önce Şikayet Et
    Baris kendiliginden gelecek terorist basida olmemisse zaten Allah C.C bilir ama 10 seneye kesim les olacak insan omru sinirli, son 7 senede 39780 terorist etkisiz hale geldi,cogu gitti azi kaldi bunlardan 2000 kadari sozde ust ve orta duzey yonetici yani pkk artik bitti Turkiye eski Turkiye degil herkese haddini bildirir
    Cevapla
  • Koli 4 ay önce Şikayet Et
    Varya Herşey oyun gibi bunları mecliste besliyoruz sonra ehhhhh!
    Cevapla
  • Glr 4 ay önce Şikayet Et
    Mal varlıklarına el konulsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"