Son dakika: Erıc Schroeder, İstanbul'da yakalandı!

Son dakika haberi... Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Erıc Schroeder 'Kafes-25' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı.

GİRİŞ 27.12.2023 08:43 GÜNCELLEME 27.12.2023 10:22
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacaklarını, "hepsini tek tek kafesin içine koyacaklarını" belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Almanya tarafından çıkartılan İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama ve Uyuşturucu Ticareti Yapma Suçlarıyla" aranan Organize Suç Örgütü Elebaşı Erıc Schroeder İstanbul’da yapılan 'Kafes-25' Operasyonuyla yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yapılan Kafes-25 operasyonu ile yakalanan ve hakkında, Kırmızı  bülten ile yakalama kaydı bulunan Eric Schroeder’in; Hamburg’da uyuşturucu madde ticaretini yönettiği, Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçlarından arandığı,

HELLS ANGELS SUÇ ÖRGÜTÜYLE SOYGUN

Alman makamlarınca toplam 24 olayda 784 kg marihuana ve 154 kg kokain ticareti yapmakla suçlandığı, Hells Angels silahlı suç örgütü üyeleri ile birlikte 1.1 Ton kokain içeren bir konteyner soygununa karıştığı, Joseph Johannes Leıjdekkers isimli uluslararası uyuşturucu tacirinin  Avrupa’daki para işlerini yürüttüğü ve parasını akladığı tespit edildi. Operasyon Sonucunda; 41.850 Euro ve 38.000 Türk Lirası, 4 adet Rolex marka kol saati, 5 adet cep telefonu ile 3 adet simkart,  Şahsa ait farklı isimlerde pasaport ve kimlik kartları ele geçirildi. Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 86
  • Köylü 4 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ne kadar baron varsa hepsi türkiyede toplanmış
    Cevapla
  • Almanya 4 ay önce Şikayet Et
    "Hells Angels" motorsiklet Kulübü üyeleri cogunlukla Harley-Davidson-Motorsiklet kullanan, 1948 yilinda kurulmus ve 32 ülkede üyesi olan bir teskilat.
    Cevapla
  • Alim 4 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına
    Cevapla
  • ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    şunu anlamakta zorlanıyorum, ülkemizde o kadar çok terör örgütü üyeleri ya da yöneticileri yakalanıyo hepsi TR de mi yaşıyor bunların.pkk lısı daeş lisi mossadın çok sayıda ajanı yabancı örgüt lider ya da militanları vs. daha bunlar basına yansıyanlar.peki bu kadar çapulcu ülkemizde yaşayıp cirit atarken şimdiye kadar gerek mitte istihbaratta emniyette jandarma da vs ....
    Cevapla
  • atin iceri 4 ay önce Şikayet Et
    bu elebaşlarını hiçbir ülkeye vermeyin. teslim ettigimiz görülürse türkiyeye gelmekten kaçınmaz gene bu soysuzlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi