İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Gökhan Zan istifa etti

Gökhan Zan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İyi Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Zan, "Affınıza sığınarak İyi Parti ailesinden haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi.

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Gökhan Zan istifa etti
İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Gökhan Zan istifa etti
GİRİŞ 27.12.2023 22:12 GÜNCELLEME 28.12.2023 00:34
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapmama kararı alan İYİ Parti'de yaşanan istifa dalgası büyüyor. Son olarak eski milli futbolcu Gökhan Zan da partiden ayrıldığını duyurdu.

"SİYASETİN ZORLUĞUNU FARK ETTİM"

Zan, açıklamasında siyasete olan katılımının temel nedeninin Hatay'a destek olmak ve deprem felaketi sonrasında Hataylı kardeşlerinin sesini Meclis'te duyurmak olduğunu belirtti.

Ancak siyaset arenasında bu amacını gerçekleştirmenin zorluğunu fark ettiğini ifade eden Zan, İYİ Parti'den ayrılma kararı aldığını açıkladı.

"PARTİDEKİ GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞTIM"

Zan, İYİ Parti'ye katılış sürecinde Genel Başkan Meral Akşener'in davetiyle partinin bir üyesi olduğunu hatırlatarak, partideki görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirtti.

Ancak, siyasi arenada beklentilerini karşılayamamanın ve hedeflerine ulaşamamanın bir sonucu olarak İYİ Parti'den istifa ettiğini dile getirdi.

GÖKHAN ZAN'IN AÇIKLAMASININ TAMAMI ŞU ŞEKİLDE;

“Sevgili dostlar,

Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in daveti ile 22 Mart 2023 tarihinde İYİ Parti ailesine katıldım. Bu süreç boyunca tüm değerlerimle elimi taşın altına koymaya çalışarak üzerime düşen görevi yapmaya çalıştım. Gerek İyi Parti’ye, gerekse partimize gönül vermiş tüm yurttaşlarımızın sesi olmaya çalıştım. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunlar içerisinde halkımızdan güç alarak İyi Parti’ye ve kuruluş ilkelerine uygun hareket ettim.

İyi Parti ile çıktığım umut yolculuğunda, birçok tecrübe edinmemin yanı sıra birlikte omuz omuza mücadele edebilecek ruhu görme fırsatı da buldum. Bilindiği üzere siyasete girme nedenim Hatay’a destek olabilmek, deprem gibi ağır bir felaketin ardından Hataylı kardeşlerimin sesini Meclis’te duyurabilmekten ibaretti. Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İyi Parti’den istifa ediyorum.

Seçim döneminde oylarıyla beni yalnız bırakmayan, takdirleriyle yücelten, tecrübeleriyle beni cesaretlendirerek yol gösteren başta Sayın Merak Akşener olmak üzere, İyi Parti’nin tüm değerli büyüklerine ve yöneticilerine, en zor anlarımda elimi bırakmayan Türk halkına teşekkür ediyorum.

Affınıza sığınarak İyi parti ailesinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana hakkım helal olsun.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • hadi la 4 ay önce Şikayet Et
    bu ne perhiz bu ne lahana turşusu zaten yolun yol değildi
    Cevapla
  • Español 4 ay önce Şikayet Et
    Adam milletvekili olamadı zaten ,gündemi biraz takip edin !yalnız çapı olmayan biri
    Cevapla
  • osman 4 ay önce Şikayet Et
    Hatay da depremi yaşamış birisi olarak hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Veysel 4 ay önce Şikayet Et
    adamlar zaten chp liydi iyi parti bunları içinde barındırdı .Onlarda şimdi ihanetlerini sergiliyorlar.
    Cevapla
  • MERSİNLİ 4 ay önce Şikayet Et
    Adam zaten CHP li idi Akşener zorla İYİ Partili yaptı başka partisini seven İYİ Partili yokmuydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi