Yolcu otobüsünde 6 kilo külçe altın ele geçirildi

Sivas'ta durdurulan İran plakalı yolcu otobüsünde 6 kilo 97 gram külçe altın ile kaçak sigara ele geçirildi; 3 şüpheli, gözaltına alındı.

Yolcu otobüsünde 6 kilo külçe altın ele geçirildi
Yolcu otobüsünde 6 kilo külçe altın ele geçirildi
GİRİŞ 28.12.2023 11:50 GÜNCELLEME 28.12.2023 11:50

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar sonrası İran plakalı yolcu otobüsünü İmranlı ilçesi D-200 kara yolundaki kontrol noktasında durdurdu.

Otobüste yapılan aramada, 13 parça halinde 6 kilo 97 gram külçe altın ile 600 paket kaçak sigara ele geçirildi. İran uyruklu 2 şoför ile muavin, gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklandı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş