AK Parti'den Netanyahu'ya sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Tarihin en vahşi saldırganlığına imza atan Netanyahu'nun, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sözleri yok hükmündedir." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 28.12.2023 12:14 GÜNCELLEME 28.12.2023 13:25
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Sözcüsü Çelik, "Sivillere karşı hiçbir ayrım gözetmeksizin tarihin en vahşi saldırganlığına imza atan İsrail Başbakanı Netenyahu’nun Sn Cumhurbaşkanımızı hedef alan sözleri yok hükmündedir." açıklamasında bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

İsrail Başbakanı Netenyahu, insanlığa karşı işlediği savaş suçları ve Filistinlilere yönelik soykırım girişimi nedeniyle layık olduğu şekilde nefretle anılacak ve birgün hukuk önünde hesap verecektir.

Türkiye’nin terörle mücadelesi, hukuk çerçevesinde yürütülen dünyanın en meşru mücadelesidir. 

Türkiye’nin terörle mücadelesi, uluslararası hukukun tüm kurallarıyla tam bir uyum içindedir. İnsanlık düşmanı terör örgütlerine karşı verilen bir mücadeledir. 

İsrail’in Filistin’deki işgali ise tarihin en uzun süreli işgali olduğu gibi en planlı ve sistematik katliam suçlarını içermektedir.

Netenyahu yönetimi, Filistinli sivilleri bombalamakta, öz topraklarından göç etmeleri gerektiğini söylemekte, bu insanlar can korkusuyla göç halindeyken yine onları bombalamakta, insanların son çare olarak sığındıkları hastaneleri dahi bombalamaktadır.

Cumhurbaşkanımız insanlık değerleri ve insanlık vicdanı adına tüm dünyaya seslenirken, Netenyahu ise insanlığın düşmanı her türlü eylemin temsilcisidir. 

Filistin'deki çocuk, kadın, sivil, yaşlı masumlarla dayanışmayı sürdürecek; Filistinli kardeşlerimizin meşru haklarını elde etmeleri için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • 7500. 4 ay önce Şikayet Et
    Katil sürüsü 20000 bin kişiyi öldürmüş, erdoğandanmı korkacak. Çok yakında bizim ülkemizide karıştıracaklar.
    Cevapla
  • Türk 4 ay önce Şikayet Et
    Kaçalımmı
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    şeytanyahu için cehenneme girişi az kaldı
    Cevapla
  • CANDEDE 4 ay önce Şikayet Et
    Kendi milleti ve devleti terörist olduğu için herkesi kendileri gibi sanıyor ve benim cumhurbaşkanıma dil uzatacak kadar ahlaksızlaşıyor. yakındır sonunuz
    Cevapla
  • Gerçek akıncı 4 ay önce Şikayet Et
    İsrail Amerika İsveç bu 3 ülkede çok ağır çok şiddetli ve ölümcül felaketler olucak ve kâfirlerin helak olmalarina çok az bir zaman kaldı
    Cevapla
  • Gerçek akıncı 4 ay önce Şikayet Et
    Bütün kâfir ülkelerde çok şiddetli ve çok ağır felaketler olucaktir ve bu çok yakındır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!