Tekstil fabrikasında feci ölüm! Yük asansörü ile duvar arasında kaldı

Bursa'da, tekstil fabrikasında yük asansörü ile duvar arasında sıkışan işçi Yakup Altun (50), yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tekstil fabrikasında feci ölüm! Yük asansörü ile duvar arasında kaldı
Tekstil fabrikasında feci ölüm! Yük asansörü ile duvar arasında kaldı
GİRİŞ 28.12.2023 18:13 GÜNCELLEME 28.12.2023 18:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.30 sıralarında, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Mustafa Karaer Caddesi'ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan Yakup Altun, malzeme yüklerken, hareket eden asansörle duvar arasında sıkıştı.

Olayı gören iş arkadaşları, sıkışan Altun'u kurtarmaya çalışırken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlıkçıların olay yerindeki kontrolünde, Altun'un öldüğü belirlendi. İtfaiye ekiplerinin sıkıştığı yerden çıkardığı Yakup Altun'un cenazesi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hümmet ÇİFTÇİ 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. ekmeği için kaza geçirmiş.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu olaylarda standart olmalı. Ne olursa olsun,işletme ölenin ailesine en az beş milyon ödemeli.Sonrası duruma,ihmale bakılmalı. Şirketler bakım,onarım ve güvenlik konularına önem vermiyor diyemem,hiç önem vermiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!