Siyasilerden Süper Kupa ile ilgili peş peşe paylaşımlar! AK Parti'den ilk açıklama

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesiyle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten paylaşım geldi.

Siyasilerden Süper Kupa ile ilgili peş peşe paylaşımlar! AK Parti'den ilk açıklama
Siyasilerden Süper Kupa ile ilgili peş peşe paylaşımlar! AK Parti'den ilk açıklama
GİRİŞ 30.12.2023 02:29 GÜNCELLEME 30.12.2023 06:00
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı yaşanan krizin ardından iptal edildi. Birçok kesimden yaşanan gelişmeler sonrasında destek için Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinin yer aldığı fotoğraflarla paylaşımlar yapıldı.

Siyasilerden ilk açıklamalar geldi. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Suudi Arabistan'da suni kriz! Disney'e ses çıkaramayan ünlüler yeniden Atatürkçü olduSuudi Arabistan'da suni kriz! Disney'e ses çıkaramayan ünlüler yeniden Atatürkçü oldu

Gazetecilerden futbol üzerinden kaos senaryosu iddiası! Altaylı: Ali Koç önermişGazetecilerden futbol üzerinden kaos senaryosu iddiası! Altaylı: Ali Koç önermiş

"ATATÜRK KONUSUNDA HASSASİYET GÖSTEREN TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Çelik paylaşımında "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"ATATÜRK, ÜLKEMİZİN ORTAK VE BİRLEŞTİRİCİ DEĞERİDİR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından ertelenen final ile ilgili paylaşımda bulundu. Yerlikaya, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir." ifadelerini kullandı.

"ATATÜRK'Ü PROVOKASYONLARINA ALET ETMEYE ÇALIŞANALARIN TUZAĞINA DÜŞMEYELİM"

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Atatürk'ü provokasyonlarına alet etmeye çalışanların tuzağına düşmeden ilkelerine sahip çıkalım." dedi.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 169
  • Ts klap 4 ay önce Şikayet Et
    Suud lardan hiç haz almam ancak burada ali koç hinliği olduğunu seziyorum dursun özbekde bilinçsizce peşine takılıp şeytanlık yaptıkları ortada bir işin sonuna bakacaksın kime yarıyor kim karlı çıkıyor iyi bakmak lazım koç ailesi herzaman bu ülke için tehlikeli görüyorum refahyol hükümetini nasıl yıktıklarını ve gezi olaylarını nasıl finanse ettikleri hala taptaze duruyor.
    Cevapla
  • dede korkut 4 ay önce Şikayet Et
    FIFA kurallarını çiğneyerek kurallar koymaya kalkışan ve ülke prestiji ile uluslararası ilişkileri zedeleyen kişi ve kurumlar hakkında hem FIFA hem de Hükumet kanalıyla en ağır yaptırımlar uygulanmalıdır
    Cevapla
  • Futbolu sevmem 4 ay önce Şikayet Et
    İki takımı da diskalifiye edin. 3. Kimse o alsın kupayı.
    Cevapla
  • Mustafa37 4 ay önce Şikayet Et
    sana versinler kupayı, bu güzel fikrinden dolayı.
    Cevapla
  • Ferhi 4 ay önce Şikayet Et
    Ben onu beşi bilmem...Arabistan sonuna kadar haklı kural konur uygulanir ..İstiklal marşı ve bayrak konusu tamam zaten sorun yok...diğer meseleler aciz ezik cahilce bir davranış şekli O KADAR.adama bedava reklam yaptirmazlar her yer Türkiye ? değil....fikrimce acemi ve kindar bir şekilde birilerinin kayığına binen sahte munafiklar tuş yada berbaat oldular ...
    Cevapla
  • Cemal Aksahin 4 ay önce Şikayet Et
    Olay tamamen suudilerle aramizin açilmasıni isteyen malum.kesimin tezgahı deprem.sonrası hükumetin çökmesini bekleyen hainler suudi arabistan veliaht prensini acıklamasi sonrası yıkildılar tek amac arabisandan ülkemize.gelen dolar akışıni tekrarda kesebilmek
    Cevapla
  • ÖMER 4 ay önce Şikayet Et
    TFF tümden değişmelidir. takımları borç batağına sürükleyen bu TFF değişmelidir. ülkemizi bu hale getiren TFF değişmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olimpiyat'ta maça Mertens damgası! Galatasaray şampi...
Ziyaret öncesi Miçotakis'ten Türkiye açıklaması! Yeni dönem mesajı