Bakan Yerlikaya 81 ilde yılbaşı tedbirlerini açıklandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yılbaşı tedbirlerini açıkladı. Buna göre yılbaşında 208 bin 874 personel ile hava, kara ve deniz araçları görev yapacak.

GİRİŞ 30.12.2023 11:17 GÜNCELLEME 17.04.2024 13:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yılbaşı tedbirlerini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Ülkemizde 2024 yılını huzur ve güven içinde karşılayabilmek için gerekli tedbirlerimizi aldık" dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya X'ten yaptığı açıklamada, yılbaşı güvenlik önlemlerini açıkladı.


Yerlikaya, "Ülkemizde 2024 yılını huzur ve güven içinde karşılayabilmek için gerekli tedbirlerimizi aldık. Jandarma; 38 bin 222 personel, 5 bin 552 araç, 265 drone ile, Emniyet; 167 bin 739 personel, 178 hava aracı, 86 deniz aracı, 400 dedektör köpeği ile, Sahil Güvenlik; 2 bin 913 personel, 4 hava aracı, 163 deniz aracı, 8 dedektör köpeği ile yılbaşında görev yapacak" dedi.

Yerlikaya, "Her bir vatandaşımızın, misafirlerimizin yeni yılda da can ve mal emniyetinin korunması için bütün birimlerimizle milletimizin hizmetindeyiz. 2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyoruz. Yeni Yılınız Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    hiç duydunuz mu Avrupa'da ramazan bayramı tedbirleri vs. bizde kafirin yılbaşını istemiyoruz, tatil matil olmasın.yeter artık yaa
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kafirin bayramini neden kutluyoruz anlamış degilim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama