AK Partili Mehmet Ali Çelebi: Goygoy Atatürkçüleri piyasaya çıkmış

AK Partili Mehmet Ali Çelebi seçimde ittifak yapmak için Atatürk'ü ağzına dahi alamayan muhalif kesimi ve Disney'e ses çıkarmayan sanatçıları Süper Kupa finali kararı sonrası ikiyüzlü bir şekilde Ataürkçülüğe soyundukları için eleştirdi.

GİRİŞ 30.12.2023 13:21 GÜNCELLEME 30.12.2023 13:21
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Dün Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı, Atatürk resimli formaya izin verilmeyince Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimlerinin ortak kararıyla nedeniyle yapılamadı.

İKİYÜZLÜ SANATÇI VE SİYASETÇİLER

Platformun reklam yüzlerinden Hazal Kaya ve Eda Ece ve Atatürk dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, Süper Kupa maçına ilişkin Atatürk içerikli paylaşımlarda bulundu.

BİR MAÇLIĞINA ATATÜRKÇÜ OLAN SÖZDE ATATÜRKÇÜ SİYASETÇİLER

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, olaylar karşısında özellikle HDP yeni simi DEM ile ortaklık adına Atatürk'ün adını dahi anmamaya gayret eden, metinlerinde dahi kullanmayan CHP'ye yüklenerek şu ifadeleri kullandı;

-Atatürk’ü ortak mutabakat metinlerine yazmayanlara, 
-Atatürk’ün ordusuna kimyasal silah iftirası atanlara,
-Atatürkçülere it sürüleri diyenlerle ortak olanlara, 
-Disney’e karşı tık nefes olanlara, 
-Genel merkezlerinde bayrak kaldıranlara,
-Atatürk’e ırkçı, Dersim katliamcısı diyenleri baştacı edenlere,
-Atatürk’ün izindeyiz deyip seçimde FETÖ-PKK’ya umut verenlere ses etmeyen bir kısım KANAAT!! ÖNDERİ; 

BİR MAÇLIĞINA Atatürkçü oldular!
O da bir gelişme!

"GOYGOY ATATÜRKÇÜLERİ"

Kanaat önderiyim deyip seçim zamanı Atatürk’e, kurduğu Türkiye Cumhuriyetine, bayrağımıza yapılan saldırılarda sesleri içlerine kaçan goygoy Atatürkçüleri şimdi piyasaya çıkmış…

Sevsinler sizin Atatürkçülüğünüzü!

HEM ATATÜRK’ÜN ASKERI HEM DEMIRTAŞ’IN FEDAİSİ OLUNMAZ!

Biz Demirtaş'a selam çakıp şehitlerimizin ruhlarını sızlatmıyoruz. Siz Atatürk'ün askeriyiz dediniz, Demirtaş'ın fedaisi kesildiniz. Atatürkçüyüm diyorsunuz son verdiğiniz fotoğraf bu. Türk ordusuna kimyasal silah iftirası atanlar asıl dönek oğlu dönek.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 152
  • mahir 4 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun dayıoğlu
    Cevapla
  • Aylin 4 ay önce Şikayet Et
    Siyasi kriz çıkarmak için planlanmış belliki
    Cevapla
  • Gürkan Mert 4 ay önce Şikayet Et
    Gündemde pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem ile pkk siyasi uzantısı olmak için yarışan, mecliste pkk yı kınayan bildiriye Hedep -Dem ile birlikte imza atmadığı için memleketi Manisa'da bu Rum bizden değil diyerek şehit cenazesinden kovulan Özük Özel varken, CHPkk mensubu Alo Koç maça katılımı engelleyerek gündem değiştirdi, TFF başkanı ile birlikte Alo Koç ta istifa etmelidir, kesinlikle.
    Cevapla
  • Adil 4 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM, bütün kainatı ve alemleri, yaratan yaşatan, yöneten, hükmeden ve kanun koyan ve günü geldimi, hesaba çekecek olandır. ALLAH atatürkten, ali koçtan, federasyon başkanından, beşiktaş tan, galatasaray dan ve fenerbahçeden, ve bütün herkesin toplamından, daha BÜYÜKTÜR GÜÇLÜDÜR KUVVET VE KUDRET SAHİBİDİR .
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Adamsın mehmet ali çelebi ağladım vallaha helal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Yıldızların altında tarihi yolculuk