Vincin kancasına taktığı halatla nehre düşen tosunu kurtarmaya çalıştı

Hatay'da Asi Nehri'ne düşen tosununu kurtarmak için vincin kancasına halat bağladı ve onu yakalamaya çalıştı; başarısız olunca itfaiyeden yardım istedi.

GİRİŞ 31.12.2023 11:17 GÜNCELLEME 31.12.2023 12:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatay’da Asi Nehri’ne düşen tosun sahibine zor anlar yaşattı. Vincin kancasına bağladığı halatla nehir üzerinde ineği yakalamaya şahsın, ilginç anlarıysa cep telefonu kamerasına yansıdı.

YÜZEREK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Olay, Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi mevkiinde yaşandı. Asi Nehri’nin bölgeden geçtiği kısmına büyükbaş hayvan düştü.

Yüzerek hızla bölgeden kaçan ineği yakalamaya çalışan vatandaş, vincin kancasının uçuna bağladığı halatla nehir üzerinde büyükbaş hayvanı yakalamaya çalıştı.

İTFAİYEDEN YARDIM İSTEDİ

Denemelerde başarısız olan vatandaş, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tosunu yakalayarak sahibine teslim etti. Büyükbaş hayvanın nehirde yüzdüğü anlar ve sahibinin yakalama çabaları kameraya yansırken, o anlar izleyenleri gülümsetti.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • SonDamla 3 ay önce Şikayet Et
    Vay beeeee... ne zalim bir yaratıkmışız ki bir hayvan ölümle karşı karşıya ama insanlar tarafından kurtarılma imkanı varken, Ölümü insanların yardımına tercih ediyor.
    Cevapla
  • Hüseyin 3 ay önce Şikayet Et
    Anlamadigi,bilmedigi isi neden yapiyorlar.Üstelik bilgisizlik,sorumsuzluk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...