Husumetlisini pide fırınında bıçaklayarak öldürdü

Adıyaman’da bir şahıs, pide fırınında karşılaştığı husumetlisini bıçaklayarak öldürdü.

GİRİŞ 01.01.2024 21:52 GÜNCELLEME 02.01.2024 09:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Ramazan Karataş (40) ile Mehmet D., Sümerevler Mahallesi Eski Besni Caddesi üzerindeki bir pide fırınında karşılaştı.

Fırın içerisinde başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Mehmet D., yanındaki bıçakla Ramazan Karataş’ı bıçakladı. Ağır yaralanan Karataş, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince kaldırıldığı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet D. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Ramazan Karataş’ın 6 Şubat depreminde annesi ve babası başta olmak üzere birçok yakınını kaybettiği, hayatta kalan erkek kardeşiyle birlikte esnaflık yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • maho 3 ay önce Şikayet Et
    insanlarda vijdan merhamet duygusu kalmamış insanlar allah korkusu kalmamış bu insanlık nereye gidiyor böyle
    Cevapla
  • osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    BU ÜLKEDE BEKA SORUNU VAR.TERÖRİSTİ PSİKOPATI MAFYASI NE KADAR USULSÜZ İŞ YAPANI VAR TİCARETTE DE BÖYLE ADLİ OLAYLARDA DA KOLLANIYOR.REİS BIRAK SINIR ÖTESİNİ.Önce içeride adaleti sağla.Düzgün insan kalmayacak 3-5 yıla.
    Cevapla
  • osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    TESADÜFEN Mİ DENK GELMİŞ.ADAMIN YANINDA BIÇAK OLDUĞUNA GÖRE Planlı cinayet.Bunu anca hakimler yer.gravatta taktımmı adli kontrol şartı ile 75 günde serbest...Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • abdullah 23 3 ay önce Şikayet Et
    nasıl olsa cezası yok,öldüren öldürene.bunların hesabını nasıl vereceksiniz çok merak ediyorum.kendinize yazık etmeyin ve kısası uygulayın hem kendinizi hem de katile iyilik yapın.
    Cevapla
  • sıla 3 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel dünya ortalık teksasa döndü ,kim kimi vurursa ,adalet nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti