Yeryüzü Doktorları’ndan “Gazze’nin Yarası Derin!” Sergisi

Yeryüzü Doktorları, hastanelerin hizmet dışı kaldığı Gazze’de yaşananlara Yenikapı metro istasyonunda açtığı “Gazze’nin Yarası Derin!” isimli sergi ile dikkat çekiyor.

Yeryüzü Doktorları’ndan “Gazze’nin Yarası Derin!” Sergisi
Yeryüzü Doktorları’ndan “Gazze’nin Yarası Derin!” Sergisi
GİRİŞ 02.01.2024 15:05 GÜNCELLEME 02.01.2024 15:05

Yeryüzü Doktorları kurulduğu günden bu yana Gazze’de sağlık alanında çeşitli faaliyetler yürütüyor, 2015 yılından beri ise Gazze’de açtığı dernek merkezi, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ve kurduğu mobil sağlık ekipleri ile bölgedeki ihtiyaç sahiplerine kesintisiz hizmet veriyor.

7 Ekim’den beri devam eden saldırılar nedeniyle oluşan sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeryüzü Doktorları, Gazze’de yaşanan insanlık dramına “Gazze’nin Yarası Derin” isimli sergisi ile dikkat çekiyor. Dernek, geçmişten bugüne gerçekleştirdiği çalışmaları ve yaşanan sorunları halka aktarmak, konu üzerindeki toplumsal farkındalığı artırmak adına düzenlediği sergide Gazze’nin yıllardır devam eden durumunu gözler önüne seriyor.

Geçmişten bugüne gerçekleştirilen gönüllü sağlık hizmetlerinin ve insani yardım çalışmalarının çeşitli karelerle yer verildiği sergi; 2-7 Ocak tarihleri arasında Yenikapı metro istasyonunda İstanbullularla buluşacak. Ardından Gazze’ye dair fotoğraf kareleri 8-14 Ocak tarihleri arasında Bursa Şehreküstü metro istasyonunda sergilenecek.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!