Otomobil şarampole devrildi : 1 ölü, 3 yaralı

Bolu'nun Gerede ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole savruldu. Metrelerce sürüklenerek takla atan otomobilde bulunan 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

Otomobil şarampole devrildi : 1 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi : 1 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 02.01.2024 19:29 GÜNCELLEME 02.01.2024 19:29

Kaza, saat 13.20 sıralarında Gerede’nin Yünlü yaylaları mevkinde meydana geldi. Mustafa Akbıyıkoğlu idaresindeki 14 KE 015 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Metrelerce savrulan otomobil taklalar attı. Otomobil hurdaya dönerken kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekibleri sevk edildi.

Kazada yaralanan araç sürücüsü Mustafa Akbıyıkoğlu, Emine Akbıyıkoğlu, Nezaket Darak ile Arif Darak, sağlık ekipleri tarafından Gerede Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Arif Darak, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı