Erdoğan'dan İran'daki terör saldırılarına ilişkin başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İran'ın Kirman eyaletindeki menfur terör saldırılarından derin üzüntü duyduk. Dost ve kardeş İran halkına başsağlığı dileklerimi iletiyorum"

GİRİŞ 03.01.2024 17:18 GÜNCELLEME 03.01.2024 17:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen terör saldırılarına ilişkin, "Dost ve kardeş İran halkına başsağlığı dileklerimi iletiyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"İran'ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen menfur terör saldırılarından derin üzüntü duyduk. Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Dost ve kardeş İran halkına başsağlığı dileklerimi iletiyorum."

İran'da art arda iki patlama: 103 kişi öldüİran'da art arda iki patlama: 103 kişi öldü

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • çağrıbey 3 ay önce Şikayet Et
    yazık masum insanları katleden leri Allah kahretsin kim olursa olsun İran artık şeytan üçgeni amerik İsrail ile iş tutmayı bıraksın deşifre oldu artık Türkiye Azerbaycan İran bir olmalı
    Cevapla
  • bekir 3 ay önce Şikayet Et
    saldırıyı terör örgütü israil yapmış - teröristlere chp ve tüsiad da türkiyede destek vermiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü