Kocaeli'de yürek yakan olay: Baba öldü, anne ve oğlu yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hastaneden dönerken fenalaşan Turgay Mert (42), kullandığı araçla önce EDS, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Kazada baba Mert hayatını kaybetti, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) ise yaralandı.

GİRİŞ 04.01.2024 03:22 GÜNCELLEME 04.01.2024 10:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaza, öğle saatlerinde İzmit ilçesi Kabaoğlu Mahallesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bulvarı’nda meydana geldi.

ANNE VE OĞUL YARALANDI

Direksiyon başında fenalaşan Turgay Mert’in kontrolünü yitirdiği 54 ABJ 852 plakalı hafif ticari araç, önce Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) direğine, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Yoldan geçen diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan Turgay Mert’in eşi Ayşe Mert ve çocukları Oktay Mert’i çıkardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

BABA MERT, TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri, kalbi duran Turgay Mert’e ise araç içinde dakikalarca kalp masajı yaptı. Ambulansla Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Turgay Mert, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. 

Turgay Mert'in, rahatsızlığı sebebiyle ailesiyle birlikte gittiği Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden dönerken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Bu arada, kaza sırasında aracın motorunun fırladığı görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bazı doktorlar ve hastane çalışanları o kadar pervasızlaştılar ki özel hastane doktoru bile artık hastaya eziyet ediyor. bundan sonra tüm doktor hasta görüşmeleri sözlü ve görsel kaydedilsin ki kim doğru konuşuyor anlaşılsın. bu arada hastane önlerindeki doktor araçlarının en kötüsü bile en az 7-8 milyon
    Cevapla
  • cinci hoca 3 ay önce Şikayet Et
    Bu tür çarpmalarda şoför emnyet kemerini bağlamazsa direksiyon göğse baskı yapıp kalbi duruduruyor. basit bir çarpmada bile ölüm olabiliyor. emniyet kemeri mutlaka takılmalı.
    Cevapla
  • Davut 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır ve şifa diliyorum.
    Cevapla
  • Ahmet Canayakin 3 ay önce Şikayet Et
    Hasteneler var ama içleri boş doktor yok ekipman yok bu kişi hastaneye gidiyor buna müdahale eden doktor neden bu kişiyi evine gönderiyor tüm suçlusu insanları artık bir araç gibi gören sağlık personelleri.
    Cevapla
  • MUSTAFA 3 ay önce Şikayet Et
    bir kere Allah rahmet eylesin de önce siyaset yapma hastanelerde gereği kadar doktor var
    Cevapla
  • umran 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak