Kazara kendini vurarak hayatını kaybeden uzman çavuşun ailesine acı haber ulaştı

Samsun'da tabancasını temizlediği sırada silahın kazara ateş alması sonucu vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Kerim Yalçın'ın (27) acı haberi, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesindeki baba evine ulaştı.

Kazara kendini vurarak hayatını kaybeden uzman çavuşun ailesine acı haber ulaştı
Kazara kendini vurarak hayatını kaybeden uzman çavuşun ailesine acı haber ulaştı
GİRİŞ 03.01.2024 23:21 GÜNCELLEME 03.01.2024 23:21

Samsun Kavak Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş Kerim Yalçın, beylik tabancasını temizlediği sırada silahın kazara ateş alması sonucu vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Yalçın'ın, acı haberi Ceyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde oturan anne Aynur Yalçın ve baba Ekrem Yalçın'a askeri heyet tarafından verildi.

Yalçın'ın baba evine Türk bayrakları asılırken, komşuları ve yakınları taziye için eve akın etti. Hayatını kaybeden uzman çavuşun yarın Ceyhan'da son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü