Suç duyurusunda bulunmuşlardı! Vali Gül'den Ankara 1 nolu Barosu'na anlamlı cevap

İstanbul Valisi Davut Gül, kendisi hakkında "Hilafet talepçileri" başlığıyla suç duyurusunda bulunan Ankara 1nolu Barosu'na Ayasofya Camii'nin mahyalı bir fotoğrafını paylaşarak cevap verdi.

GİRİŞ 04.01.2024 02:37 GÜNCELLEME 04.01.2024 09:36
Bu Habere 264 Yorum Yapılmış

Galata Köprüsü'nde düzenlenen "Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" yürüyüşü sonrası yaşanan saldırı olayına ilişkin yapılan skandal paylaşımlara bir yenisi daha eklendi.

Suç duyurusunda bulunmuşlardı! Vali Gül'den Ankara Bürosuna anlamlı cevap!

Ankara 1 nolu Barosu, Yürüyüş sonrası Kelime-i Tevhid bayrağıyla evine dönen İsmail Aydemir'e, "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk atan üniversite öğrencisi Ege A.'nın tutuklandığı saldırı olayıyla ilgili Ankara 1 nolu Barosu resmi X hesabından skandal bir duyuru yayınladı.

ANKARA 1 NOLU BAROSU VALİ GÜL HAKKINDA SUÇ DUYURSUNDA BULUNDU

Söz konusu olayla ilgili İstanbul Valisi Davut Gül'ü hedef alan Ankara 1 nolu Barosu, mağdur İsmail Aydemir ve Vali Gül hakkında "Hilafet talepçileri" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulunmuşlardı! Vali Gül'den Ankara Bürosuna anlamlı cevap!

1 nolu Baro'dan yapılan paylaşımda,

"HİLAFET TALEPÇİLERİ HAKKINDA

SUÇ DUYURUSU

İstanbul'da "Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" adı altında gerçekleştirilen yürüyüşte, "Hilafet / Tevhid Bayrağı" açan İsmail Aydemir isimli kişi, Cumhuriyet Savcılığınca re'sen tespit edilecek diğer kişiler ve yürüyüşün/mitingin düzenlendiği alana söz konusu bayrağın sokulmasına ve açılmasına engel olmayan İstanbul Valisi Davut Gül ile diğer kamu görevlileri hakkında Anayasa'yı İhlal (TCK m.309), 431 sayılı Kanun'a Muhalefet, Görevi Kötüye Kullanma / İhmal suçları ile ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur.

Savcıları göreve çağırıyoruz!

Kamuoyuna saygıyla bildiririz." ifadelerine yer verildi.

VALİ GÜL'DEN ANKARA 1 NOLU BAROSUNUN ANLAMLI CEVAP

İstanbul Valisi Davut Gül, Ankara 1 nolu Barosunun 'hilafet talepçileri' başlığıyla yaptığı suç duyurusuna Vali Gül resmi X hesabından yaptığı anlamlı paylaşımla cevap verdi.

Suç duyurusunda bulunmuşlardı! Vali Gül'den Ankara Bürosuna anlamlı cevap!

Vali Gül paylaşımına "İstanbul" notunu düşerek Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'nin mahyasında "La İlahe İllallah" yazan bir fotoğrafa yer verdi.

Suç duyurusunda bulunmuşlardı! Vali Gül'den Ankara Bürosuna anlamlı cevap!

NE OLMUŞTU?

Galata Köprüsü'nde Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir'e bir şahıs "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk atmıştı.

Yumruklu saldırıda İsmail Aydemir’in yüzü kanlar içinde kalırken, kavgayı gören diğer vatandaşlar ikiliyi ayırmaya çalışmıştı. Olay sonrası üniversite öğrencisi Ege A. tutuklanmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 264
  • ömer 3 ay önce Şikayet Et
    kendilerinin ne olduğunu ifade edemeyen bu baro sakinleri bilmedikleri ve anlamadıkları şeylerle birilerini suçlamayı görev ediniyorlar, kaldıki bu kurumların görevi sadece kendi üyeleri ile ilgilidir, eskiden bazı paşalar !!! durumdan vazife çıkardık derlerdi, işte bunların yaptığıda aynı. o paşalar şu an nerede ?
    Cevapla
  • Duyarlı 3 ay önce Şikayet Et
    Ne sanıyorlar kendilerini? Mutlaka kapatılmalı baro. Bazı meslek odaları kendilerini hukukun üstünde sanıyorlar. Mutlaka yasal yollarla hizaya getirilmelidirler.
    Cevapla
  • Diriliş... 3 ay önce Şikayet Et
    bir nolu barodaki imzası olan israil hayranlarını dogu görevine sürün ..
    Cevapla
  • H.Ç. 3 ay önce Şikayet Et
    Bu garibanlara bu kadar yüklenmeyin bindikleri dallar bir bir kırılıyor elleride sadece kemalistlik kaldı gerçi ona kendileri inanıyomu bilinmez
    Cevapla
  • H.Ç. 3 ay önce Şikayet Et
    Bu garibanlara bu kadar yüklenmeyin bindikleri dallar bir bir kırılıyor elleride sadece kemalistlik kaldı gerçi ona kendileri inanıyomu bilinmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı