MSB'den akıllı telefon açıklaması: Ciddi tedbirler alınacak!

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları tarafından akıllı telefon kullanımına ilişkin “Çalışmalarımız son aşamaya geldi, ama henüz bununla ilgili emri yayınlamadık. Özellikle operasyon bölgelerine yönelik ciddi tedbirler alınacak" denildi.

GİRİŞ 04.01.2024 11:58 GÜNCELLEME 04.01.2024 13:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları gündeme dair soruları yanıtladı. 

Bir gazetecinin, Tuzla Piyade Okulu’nda yaşanan olayı hatırlatarak sürecin tamamlanıp tamamlanmadığını sorması üzerine Bakanlık kaynakları “Adli soruşturma devam ediyor. Ocak ayı içerisinde de Yüksek Disiplin Kurulu kararını verecek” yanıtını verdi.

GÖREVLİ PERSONELİN AKILLI TELEFON KULLANIMI

Bakanlık kaynakları, görevli personelin akıllı telefon kullanımına ilişkin nasıl tedbir alınacağına ilişkin soru üzerine “Çalışmalarımız son aşamaya geldi, ama henüz bununla ilgili emri yayınlamadık. Özellikle operasyon bölgelerine yönelik ciddi tedbirler alınacak” dedi. 

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ

Memur maaşlarına yapılan zamlar sonrası Bedelli Askerlik ücretine ilişkin son rakamın nasıl olacağıyla ilgili bir soru üzerine MSB kaynakları şunları söyledi:

“Bilindiği üzere bedelli Askerlik tutarı, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlenmiş ve miktar konusundaki belirsizlik ortadan kaldırılmıştı. 2024 yılı ilk altı ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme “Mali ve Sosyal Haklar” genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.”

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 10
  • Laedri 3 ay önce Şikayet Et
    Tuzla olayında olayın bütün taraflarını kapının önüne koyun gitsin böyle gevşeklere gerek yok !
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    yerli uygulamalar mevcut;B.İ.P. Yapay,Yaani mail
    Cevapla
  • balıkcı 3 ay önce Şikayet Et
    Aselsan ve tubıtak askere ozel yapabılır, gec kalınmıs bı onlem , Yıne de gec sayılmaz
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Zaten bu işin suyu çıkmıştı bu önlemler tüm kamu kurumlarında planlaması gereklidir
    Cevapla
  • M3hk 3 ay önce Şikayet Et
    O bolgede rf olmayacak olsa bile ac kapa olacak. Rf demek herkese acik demek. Rusu usa si mahveder. Oyunu kuralina gore oynayin bisey olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar