2 suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya'dan son dakika açıklaması

Bakan Yerlikaya: İstanbul Merkezli 7 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-29” Operasyonlarında Elebaşılığını Volkan REÇBER ve Emrah SEVER’in yaptığı 2 Bölgesel Organize Suç Örgütü Çökertildi.

GİRİŞ 05.01.2024 08:29 GÜNCELLEME 05.01.2024 09:08
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İşte Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı...

İstanbul Merkezli 7 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-29” Operasyonlarında Elebaşılığını Volkan REÇBER ve Emrah SEVER’in yaptığı 2 Bölgesel Organize Suç Örgütü Çökertildi.

61 Şüpheli Şahıs Yakalandı. Operasyonlar Devam Ediyor.

Milletimizin Huzurunu Bozanların Huzurunu Bozmaya Devam Edeceğiz. Organize Suç Örgütü Üyelerini Tek Tek Yakalayıp Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız. Hepsi Kafese Girecek

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyada ne kadar azılı, baron, hırsızı, katil, çeteci varsa önce İstanbul en lüks semtte ev daire almış ardından vatandaşlık almış, bu azılı adamlara helal olsun, Bunlara yol veren, Vandaşlık veren, Tezgah kurduran, Devletin görevliler, kalbi rahatlıkla diye bilirkişi sizler bu ülkeye vatandaş değil, o barınların ortaklarısınız, hara azılı katiler sizden çok daha onurlular,
    Cevapla
  • suskun 3 ay önce Şikayet Et
    whatsap grupları kurup organize şekilde sebepsiz yalan dolan sözlerle fiyat değiştiren gıda cılara ne zaman operasyon yapılacak bunlarda milletin huzurunu bozmuyormu haksız planlı bir şekilde cebimizden paramızı çalmış olmuyormu kahveye zam geliyor hepsinde aynı fiyat evin değerini düşük gösterip vergi kaçıran mütahitlere operasyon ne zaman bunlar daha acil değilmi
    Cevapla
  • UYAN TÜRKİYE 3 ay önce Şikayet Et
    kolluk kuvvetlerine ve sayın bakan ve ekibine teşekkur ederim.bu yakalananlar,arka kapıdan serbest bıkakılmasaydı,bu suçlular da bu kadar artış olmazdı.
    Cevapla
  • ismail. 3 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş ülkemizde ne çeteler türemiş hep bunlar kimlerin zamanından geliyor bunlardan bu çetelerden kimse bir haber alamamış.
    Cevapla
  • Kış Uykusu 3 ay önce Şikayet Et
    Uyuyanların dünyadan haberleri olamaz...
    Cevapla
  • ahmet çetin 3 ay önce Şikayet Et
    allah razı olsun bakanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı