Serdar Ortaç'ın büyük pişmanlığı: Beni mahvetti

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, bir televizyon programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu.

Serdar Ortaç'ın büyük pişmanlığı: Beni mahvetti
Serdar Ortaç'ın büyük pişmanlığı: Beni mahvetti
GİRİŞ 05.01.2024 16:14 GÜNCELLEME 05.01.2024 16:15
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ünlü popçu Serdar Ortaç, "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuğu oldu. Ortaç dikkat çeken itiraflarda bulundu.

"ÖYLE BİR HAYAT YOK"

Programda kendisine yöneltilen “Bu hayatta seni en çok üzen olay ne?” sorusunu yanıtlayan Ortaç, şu ifadeleri kullandı:

“Ölümler, çok para kaybetmem, çok kumar oynamam beni mahvetti. Şimdi yok ama çok geç oldu. Yemin ediyorum kazanamazlar. Pazartesi 1 kazanırsa çarşamba 2 kaybeder. Kendini kaybederse 10 gider. 10 lirayı geri almak için 10 senen gider. Kazansam ben kazanırdım 35 senedir oynuyorum. İnsan sadece mesleğinden kazanır. En iyi evlerde oturdum en iyi arabalara bindim. Her şeyin en lüksünü yaşadım. Öyle bir hayat yok.”



"GELECEKLE İLGİLİ PLAN YAPMADIM"

Şöhret olmasıyla alakalı da konuşan Ortaç, "İlk meşhur olduğum zaman rüyada gibiydim. Bir lisenin önünden geçerken, 'Serdar Ortaç' diye bağırmaya başladılar çok şaşırdım. Meşhur olduğumu anladım" dedi.

"PARAYA DEĞER VERMEDİM"

"Gelecekle ilgili hiç plan yapmadım" diyen Ortaç, "Rahmetli babama dedim ki 'parayı koyacak yer bulamıyorum' o da bana 'oğlum bankaya yatır sana' dedi. O zaman bütün bankalarda param vardı. 'Sen onu da yiyeceksin' dedi. Ben o paranın biteceğine inanamazdım, demek ki oluyor. Paraya hiçbir zaman değer vermedim"şeklinde konuştu.

"YENİ MS ATAĞI GELMEDİ"

Sağlıklı olduğu günleri özlediğini ifade eden Ortaç, "Artık sıkılıyorum, gençliğimi özledim ama buna alışacağız. Yeni MS atağı gelmedi, doktora gitmedim. Eski gibi bisiklete binemiyorum, bisiklet bana çok iyi geliyordu. Sahneye çıkınca her şeyi unutuyorum, sahne bana iyi geliyor" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • İki Deli stüdyoda 1 ay önce Şikayet Et
    Hande Yener ve Serdar Ortaç, ‘Kral ve Kraliçe’den yılın düeti’ olarak duyurdukları proje için stüdyoya girdi. ‘İki Deli’ stüdyoda ‘İki Deli’ şarkısının okumalarını Marşandiz Stüdyoları’nda yapan ikili, Mert Ekren’e ait olan şarkı için kapsamlı bir turne de planladı. Kasım ayında yayınlanacak şarkının klibi için Yener ve Ortaç birlikte kamera karşısına geçecek.
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR. BÜTÜN KAİNATLARI YARATAN ALLAHTIR. RAHMAN VE RAHİM OLAN YÜCE ALLAHIN EŞİ, BENZERİ, DENGİ YOKTUR. ALLAH GERÇEKTEN VARDIR... ALLAHIM, beni ve ailemi ve neslimi DOSTLUĞUNA KABUL ET. YALVARIYORUM... ALLAHIM
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    benim serdar ile ile ilgili pişmanlığım olmadı çok şükür. ama şimdi bir şeyleri anlamış. dönüş rabbime değil mi?
    Cevapla
  • cakal ali 3 ay önce Şikayet Et
    benim de pismanligim cocuk iken bunun iki kaset aldim idi para cøpe gitti almaya degmezmis yeni anladim
    Cevapla
  • Doğruya doğru 3 ay önce Şikayet Et
    Aşağıların aşalığısın . Cehennemden zebaniler seni bekler. Ahmet Kaya ’yı yurddundan ettin. Hesabını Allah sana sorar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada