Gazze için 1 milyon Fetih suresi okutulacak!

Evrensel Hafızlar Derneğinin başlatmış olduğu, Gazze'de öldürülen masum siviller ve şehit olan Mehmetçiklerimiz için yapılacak dua kampanyasında 1 Milyon Fetih suresi okunacak.

Gazze için 1 milyon Fetih suresi okutulacak!
Gazze için 1 milyon Fetih suresi okutulacak!
GİRİŞ 05.01.2024 16:21 GÜNCELLEME 05.01.2024 16:21
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İsrail’in Gazze’de başlatmış olduğu soykırımda, 7 Ekimden bu yana 25 binden fazla masum hayatını kaybederken 60 binden fazla kişi de yaralandı. Türkiye, Filistin Devleti’nin özgür olması için mücadelesini sürdürürken, Evrensel Hafızlar Derneğinden de 1 Milyon Fetih suresi projesi de başlatıldı. Evrensel Hafızlar Derneğinden yapılan açıklamada; “Anadolu coğrafyasından “Fetih” şuuru ile önce nefsimizin ıslahı, sonra ümmet bilinci ve dirlik şuuru içinde bütünlük eşliğinde bir araya gelerek “Hâfız” gençlerimizin ve iman şuuru ile yol alan Müslüman kardeşlerimizin Fetih Suresi ile yürütecekleri kampanyayla evrensel ölçüde örnek bir adım olacaktır.” Denildi.

HERKES SEFERBER OLMALIDIR

Filistin’de İsrail’in yapmış olduğu katliamlar ve son zamanlarda Ülkemizin terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar sırasında şehit düşen askerlerimiz için başlatılan dua kampanyasında bir milyon Fetih suresi okunacak.  

“Son aylarda Filistinli kardeşlerimiz büyük bir zulüm ve tarihte görülmemiş barbarlıkla karşı karşıya kalırken ülkemizde de Türkiye’nin varlığı ve birliği için mücadele eden güvenlik güçlerimiz terörün alçak saldırılarına maruz kalmaktadır. İnancımızın ve tarihimizin bize yüklediği sorumluluk gereği, gerek Filistinli mücahit kardeşlerimizin maruz kaldığı katliamlar, gerekse güvenlik güçlerimize yapılan saldırılar bizim en önemli gündemimiz olmalı, bu değerler için kenetlenmeliyiz. Bu hususta herkes kendi zaviyesinden seferber olmalıdır.

Evrensel Hafızlar Derneği olarak bizler de sorumluluğumuz gereği Ümmet-i Muhammed'in birliği, Kudüs'ün fethi ve terörün son bulması için için 1.000.000 Fetih Suresi okuma kampanyası başlatmış bulunuyoruz.

Unutmayalım ki;

Dua, kanayan yaraya en güzel merhem ve ümmet şuuru ekseninde bütünlüğü sağlayan en güzide dirhemdir. Bizler hep birlikte Fetih Suresi’ne mazhar olmak için bir araya gelecek ve manevi bir kuvvet unsuruyla yol alarak ilerleyeceğiz. Vatandaşlarımız ayrıntılı bilgiyi fetihokuyoruz.ehad.org.tr adresinden ulaşabilirler.

Bu vesileyle Filistinli şehit kardeşlerimize ve aziz vatan için canlarını feda eden ve sınırlarımızı koruyan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor, bu zulmün bir an önce son bulması, terör belasının bitmesi ve İslam ordularının muzaffer olması için Rabbimize dua ediyoruz.”

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Makbule 3 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Musab Eymen Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bir kampanya olmuş
    Cevapla
  • Songül Narin 3 ay önce Şikayet Et
    Allah im islam alemine feraset ver .
    Cevapla
  • M.Selim Allahverdi 3 ay önce Şikayet Et
    Biz hafızlar dualarımızla , fetih surelerimizle kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Mümkün olursa fizikende yanlarında olmayı canu-gönülden isteriz.Rabbim EHAD'imizden razı olsun Hafızlar bu ülkenin mayasıdır. Kur'an'ı Kerime hizmet şereftir.
    Cevapla
  • GÖZLEMCİ 3 ay önce Şikayet Et
    Sıcak yatağında dua etmek işine geliyor. Sıkıysa çık sahada kendini göster.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!