Başakşehir'de feci kaza: 4 vatandaş öldü

İstanbul Başakşehir'de, refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil bir başka otomobile çarptı. Kazada 4 vatandaş hayatını kaybetti.

GİRİŞ 07.01.2024 02:04 GÜNCELLEME 07.01.2024 02:05
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 19.30 sıralarında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana geldi. Arnavutköy istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsü tespit edilemeyen 34 HZR 561 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjü aşarak karşı şeride geçti.

KAZADA 4 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada karşı şeritten gelen başka bir araca çarpan otomobil daha sonra bariyerlere vurdu. Kazada 4 vatandaş hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı.

Bu sırada yoldaki trafik durdu. Kazanın ardından araçlarda sıkışanlar itfaiyenin uzun süren çalışmalarından sonra çıkarıldı. Kazada, Enes Durukan ve Mehmet Bülbül'ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ambulansla hastaneye sevk edilen Muhammet Bülbül'ün ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Ağır yaralanan Sudenaz Bülbül'de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • …. 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin
    Cevapla
  • Saadettin Teksoy 3 ay önce Şikayet Et
    Driftçiye makascıya ceza miktarı 5000 DOLAR olsun ,devletin gücünü daha iyi hissetsinler
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Sürücüsü tespit edilemeyen ne demek? Sürücü kaçmış mı?
    Cevapla
  • ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    bulunan cesetlerden hangisini şoför olduğunun tespit edilememesi demek. şiddetli kazalarda yolcular ve şoför özellikle kemer yoksa fırlar gider..
    Cevapla
  • yiğido 3 ay önce Şikayet Et
    bu yol bonboş hergun geçiyorum hız yapılmış araç tanınmıyor ya 80 le gidilen yolda bazı cahiller 140/ 150 gidiyor görüyoruz bide dibine kadar giriyor selektör yapıyor yazık ya Allah rahmet eylesin ailelerine başsağlığı sabır versin
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ben bunlara hanzo şehir eşkiyası diyorum.bide araya seyir halinde takip mesafesi boşluk bırakıyorsun bu hanzo sellektörle senin dibine girip geçip o araya giriyor sanırsın kendine yol rezerve.hız sınırına uymayan acemi cahil şoför kaynıyor yollar.
    Cevapla
  • Türkiye 3 ay önce Şikayet Et
    hız sınırını ihlal edenlerin ehliyetlerine iptal edilmediği sürece yol ne yaparsanız yapın önüne gecemessin resmen yarış yapıyorlar bazen denk geliyoruz Kural dinlemeye in ehliyet sınavına tabi tutacan ikincisinde direk iptal edecen yazık olmuş suçsuz yere ölenlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü