Muğla sahilde kan donduran manzara!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, sahilde bulunan bir erkek cesedinin görüntüsü adeta kan dondurdu. Kafası kesilip çıplak bir halde sahile atılan ceset otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Muğla sahilde kan donduran manzara!
Muğla sahilde kan donduran manzara!
GİRİŞ 08.01.2024 06:19 GÜNCELLEME 08.01.2024 12:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.00 sıralarında İslamhaneleri Mahallesi Bağla mevkiinde Bankevler Sitesi önündeki sahilde meydana geldi.

CESEDİN KAFASI YOK

Bölgedeki vatandaşlar bir kişinin hareketsiz şekilde sahilde yattığını gördü ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde cesedin başının olmadığı belirlendi.

KAÇAK BİR GÖÇMENE AİT OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Yasadışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan bir kaçak göçmene ait olduğu sanılan ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu kişiyi bu hale getirenler kendilerine aynı halle gideceksiniz.
    Cevapla
  • dsdef 3 ay önce Şikayet Et
    kaçağa b enzemiyor teni bembeyaz.kaçaklar kara tenli
    Cevapla
  • Kul insan 3 ay önce Şikayet Et
    Ey Rabbimiz Allah cc, sen Müslümanları koru. İnsanlara iman hidayet ver. Zavallı insanlık. Zalimlerin kurmuş olduğu adaletsiz dünya sistemi ile inim inim inliyor. İki devlet haritadan silinecek, İsrail ve Yunanistan. Yazın bir kenara çünkü katliamlar yapıyorlar.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ölümler çoğalacak, adam öldürmek hafif görülecek yani cezası olmayacak, dünkü haberde karısını öldürmüş, sadece 18 yatmış çıkmîş, şimdide 7 aylık hamile imam nikahlı karısını öldürmús, böyle insanları toplum içinde barındîran ceza vermeyen mahkemelere hukuka lanet olsun
    Cevapla
  • BURAK 3 ay önce Şikayet Et
    İşte kıyametin alemti insan öldügünde neden öldügünü bilmeyecek ölümler rüzgar gibi gelecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!