Kanal 7 ailesinin mutlu günü! AK Parti milletvekili Sena Nur Çelik evlendi

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik'in kızı AK Parti Milletvekili Sena Nur Çelik ve SETA Washington D.C. Araştırma Direktörü Kılıç Buğra Kanat evlendi.

GİRİŞ 08.01.2024 12:54 GÜNCELLEME 09.01.2024 23:22
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Sena Nur Çelik, SETA Washington D.C. Araştırma Direktörü Kılıç Buğra Kanat ile İstanbul’da düzenlenen törenle hayatını birleştirdi. Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik'in kızı Sena Nur Çelik ile Kılıç Buğra Kanat’ın düğün töreni siyaset, medya ve iş dünyasını bir araya getirdi.

ERDOĞAN, ÇELİK-KANAT ÇİFTİNİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nikah merasimi öncesi Çelik-Kanat çiftini kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan tebriklerini iletti. Bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diledi. 

Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman ve Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ve Radyo7 Genel Yayın Yönetmeni Serhat Karasu'nun eşlik ettiği düğün törenine yoğun katılım sağlandı.

Amerika'dan gelen damadın annesi Halide Kanat ile damadın ağabeyi Uygur İnsan Hakları Projesi ve Dünya Uygur Kurultayı Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Kanat'ın hazır bulunduğu törende, çiftin aileleri ve akrabaları büyük mutluluk yaşadı. Çiftin nikahını İstanbul İl Müftüsü Safi Arpaguş kıydı.

ÖNEMLİ İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Nikah merasimine bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar ve medya dünyasından pek çok önemli isim katıldı.


TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TBMM Başkan Vekili ve  MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım,  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci ve AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram düğün törenine katılım sağladı.


ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Önceki dönem hükümetlerde görev almış isimler de çiftin mutlu gününde yerini aldı. eski TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Adalet Bakanı Abdülhamid Gül, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve eski AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan çifti yalnız bırakmadı.

MUTLULUĞU PAYLAŞTILAR

Bürokratlar ve belediye başkanları düğüne katılım sağladı. İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İletişim Başkanı Yardımcısı Çağatay Özdemir, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, eski THY Genel Müdürü Hamdi Topçu mutlu günde çiftin mutluluğunu paylaştı.

MEDYA VE KURULUŞLARDAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Medya dünyası ve önemli kuruluşlar da çiftin mutluluğuna şahit oldu. Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, A Haber Genel Müdürü Abdülhalik Çimen, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, Superhaber Kurucusu Cengiz Er, İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Yasin Şamlı, SETA Genel Koordinatörü ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Burhanettin Duran, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Ali Saydam ve Türkiye Gazetesi Yazarı Rahim Er katılımcılar arasında yerini aldı.

Kanal 7 Medya Grubu olarak çifte iki cihan saadeti temenni ederiz.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Rıza 3 ay önce Şikayet Et
    Usta bi gidin ya , bi gidin israilden betersiniz ya
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH cc hayırlı etsin hayırlı imanli mucahid ve mucahide çocuklar nasip eylesin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    tebrik ediyorum. mutlukuklsr dilerim mübarek olsun nikahları
    Cevapla
  • Oflu 61 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC hayırlı eylesin...Amin...
    Cevapla
  • Arif Kiriş 3 ay önce Şikayet Et
    Mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!