Konya'da iki otomobil çarpıştı! Bir otomobil takla attı... 8 yaralı

Konya'da Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Konya'da iki otomobil çarpıştı! Bir otomobil takla attı... 8 yaralı
Konya'da iki otomobil çarpıştı! Bir otomobil takla attı... 8 yaralı
GİRİŞ 08.01.2024 20:02 GÜNCELLEME 08.01.2024 20:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 16.30 sıralarında Adana- Konya karayolu Hortu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bakır Çiftçi (35) yönetimindeki 33 NTZ 28 plakalı otomobil, yolun sağındaki 'cep' olarak bilinen bölümden aniden karayoluna çıkan Talat Mıh (71) yönetimindeki 42 ESN 48 plakalı otomobile çarpıp, takla attı.

Kazada Çiftçi'nin yanında bulunan aynı aileden Emine Çiftçi, Rukiye Çiftçi, Büşra Çiftçi, Mehmet Çiftçi, Kader Çiftçi, İmam Çiftçi, Kübra Çiftçi ve Zeynep Çiftçi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • 3466 3 ay önce Şikayet Et
    cafer kaza sebebini iyi oku uzun yol şoförüyüm belli bir yaştan sonra trafikte ezbere dolaşıyorlar.
    Cevapla
  • 3466 3 ay önce Şikayet Et
    65 yaş üstü ehliyetler toplanmalı
    Cevapla
  • Cafer 3 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka? kaza yapanların % 80 genç sürücüler. Yaş grupları arasında en fazlaTrafik kazaları,İstatisklere göre 15-29 yaş grubundaki gençler neden olarak gösteriliyor. 65 yaş üstü kaza sayısı yok denecek kadar az.
    Cevapla
  • Kutahyali 3 ay önce Şikayet Et
    Arabaya kaç kişi binmisler ben sayamadım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!