Eşinin öldürdüğü 7 aylık hamile kadın toprağa verildi, şüpheli tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, karısını öldürdükten sonra polise teslim olan şüpheli tutuklandı.

Eşinin öldürdüğü 7 aylık hamile kadın toprağa verildi, şüpheli tutuklandı
Eşinin öldürdüğü 7 aylık hamile kadın toprağa verildi, şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 08.01.2024 22:04 GÜNCELLEME 09.01.2024 03:56
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Olay, dün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Bolatlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gasp ettiği taksinin sürücüsünü bıçaklayarak öldürme suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 20 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Murat Biçer, anlaşmazlık yaşadığı eşi Serap Biçer ile tartıştı. 8 ay önce cezaevinden çıkan Murat Biçer, 1 çocuğunun annesi ve 7 aylık hamile eşine satırla saldırdı.

SATIR DARBELERİYLE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Biçer, başına ve vücuduna vurduğu satır darbeleriyle eşini öldürdü, evdeki 5 yaşındaki torununu alıp kaçtı. Çığlık seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese gelen ekipler, Serap Biçer'in cansız bedenini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından karnındaki bebeği de ölen Biçer’in cenazesi Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

TORUNU İLE TESLİM OLDU

Polisin peşine düştüğü katil zanlısı Biçer, dün akşam saatlerinde torunu ile emniyete giderek teslim oldu. 5 yaşındaki torun, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edilerek koruma altına alındı. Sorguya alınan şüpheli Biçer, eşinin kendisini aldattığı için aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü ileri sürdü. Katil zanlısı, sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Otopsisi tamamlanan Serap Biçer'in cenazesi sabah saatlerinde Bolatlı Mahallesi'ndeki mezarlığa getirildi. Serap Biçer, yakınlarının gözyaşları arasında karnında ölen bebeğiyle birlikte toprağa verildi. 

ZANLI TUTUKLANDI

İfadesinde, cinayeti itiraf ettiği öğrenilen zanlı, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan M.B. tutuklandı.

 

 

KAYNAK: AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • abdullah 23 3 ay önce Şikayet Et
    dehşet bir olay ölenlere değil öldürene ve öldürene kısas uygulamayanlara acıyorum. hesap çok çetin olacak .Bütün kainatın yegane sahibi olan Rabbimiz kullanma kılavuzu göndermiş ve ona göre hareket etmemizi istemektedir. takdir bizim
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adamı satırla kesmek lazım
    Cevapla
  • volkan 3 ay önce Şikayet Et
    cinayetten 20 yılda salınınca aynı haltı yapar şeriat şart kısas şart
    Cevapla
  • ilker 3 ay önce Şikayet Et
    Aldatıldığını öğrenen kadın veya erkek kontrolden çıkar, zor bir durum. İdam idam diyorsunuzda (kadın veya erkek) bu aldatılma durumunda konunlarda ceza yok, boşanın diyor, kanunlarda hep kadınlardan yana erkeğin hiçbir hükmü yok
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 ay önce Şikayet Et
    Öldürdükten sonra beni başkasıya aldattı en çok verilen ifadeleerden olabilirmi?
    Cevapla
  • Gunalp 3 ay önce Şikayet Et
    Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.” (Bakara, 2/178-179).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım