Eşinin öldürdüğü 7 aylık hamile kadın toprağa verildi, şüpheli tutuklandı
Mersin'in Tarsus ilçesinde, karısını öldürdükten sonra polise teslim olan şüpheli tutuklandı.

Olay, dün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Bolatlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gasp ettiği taksinin sürücüsünü bıçaklayarak öldürme suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 20 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Murat Biçer, anlaşmazlık yaşadığı eşi Serap Biçer ile tartıştı. 8 ay önce cezaevinden çıkan Murat Biçer, 1 çocuğunun annesi ve 7 aylık hamile eşine satırla saldırdı.
SATIR DARBELERİYLE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
Biçer, başına ve vücuduna vurduğu satır darbeleriyle eşini öldürdü, evdeki 5 yaşındaki torununu alıp kaçtı. Çığlık seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese gelen ekipler, Serap Biçer'in cansız bedenini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından karnındaki bebeği de ölen Biçer’in cenazesi Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
TORUNU İLE TESLİM OLDU
Polisin peşine düştüğü katil zanlısı Biçer, dün akşam saatlerinde torunu ile emniyete giderek teslim oldu. 5 yaşındaki torun, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edilerek koruma altına alındı. Sorguya alınan şüpheli Biçer, eşinin kendisini aldattığı için aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü ileri sürdü. Katil zanlısı, sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Otopsisi tamamlanan Serap Biçer'in cenazesi sabah saatlerinde Bolatlı Mahallesi'ndeki mezarlığa getirildi. Serap Biçer, yakınlarının gözyaşları arasında karnında ölen bebeğiyle birlikte toprağa verildi.
ZANLI TUTUKLANDI
İfadesinde, cinayeti itiraf ettiği öğrenilen zanlı, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan M.B. tutuklandı.
-
abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Etdehşet bir olay ölenlere değil öldürene ve öldürene kısas uygulamayanlara acıyorum. hesap çok çetin olacak .Bütün kainatın yegane sahibi olan Rabbimiz kullanma kılavuzu göndermiş ve ona göre hareket etmemizi istemektedir. takdir bizimBeğen
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtBu adamı satırla kesmek lazımBeğen Toplam 1 beğeni
-
volkan 1 yıl önce Şikayet Etcinayetten 20 yılda salınınca aynı haltı yapar şeriat şart kısas şartBeğen Toplam 2 beğeni
-
ilker 1 yıl önce Şikayet EtAldatıldığını öğrenen kadın veya erkek kontrolden çıkar, zor bir durum. İdam idam diyorsunuzda (kadın veya erkek) bu aldatılma durumunda konunlarda ceza yok, boşanın diyor, kanunlarda hep kadınlardan yana erkeğin hiçbir hükmü yokBeğen Toplam 1 beğeni
-
Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet EtÖldürdükten sonra beni başkasıya aldattı en çok verilen ifadeleerden olabilirmi?Beğen
-
Gunalp 1 yıl önce Şikayet EtKısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.” (Bakara, 2/178-179).Beğen Toplam 18 beğeni