Cenaze götürürken çamura saplanan otobüs, traktörle kurtarıldı

İstanbul'dan Muş'un Bulanık ilçesine cenaze götürürken Varto ilçesi yakınlarında stabilize yolda çamura saplanan otobüs, traktörle çekilerek kurtarıldı.

Cenaze götürürken çamura saplanan otobüs, traktörle kurtarıldı
Cenaze götürürken çamura saplanan otobüs, traktörle kurtarıldı
GİRİŞ 09.01.2024 15:00 GÜNCELLEME 09.01.2024 16:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muş’un Bulanık ilçesine cenaze götüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, Varto ilçesine bağlı Kayalıkale köyü yakınlarındaki stabilize yolda çamura saplandı. İçindekiler iterek otobüsü kurtaramayınca, köylülerden yardım istendi. Köyden gelen traktör, halatla otobüsü kurtarıp, asfalt yola kadar çekti.

Köylülerden Nevzat Yüksel, yağış nedeniyle yolun adeta bataklığa dönüştüğünü belirterek, "7 yıldan beri köylere ulaşımın sağlandığı bu yol stabilize halden kurtarılmadı. Yağışın olduğu aylarda köyün yolu çamurdan geçit vermiyor. İstanbul'dan gelen otobüs çamura batınca traktör ile kurtardık. Her yıl bu çileyi yaşıyoruz. Yetkililerden bu sorumuzu çözmelerini bekliyoruz" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    otobüsle cenaze
    Cevapla
  • aliveli 3 ay önce Şikayet Et
    ankaradaki bazı köy yolları ordan beter bir halde birde oralardaki oylar dem gidiyor hem oyları demlene demlene verin sonra hizmet bekleyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak