Nakliye firması adresini verdi, sokak ortasında öldürüldü!

Ankara'da eski eşi tarafından öldürülen Nursena Kozan'ın ölümünde, katil zanlısı Şafak Şahin’in ifadesi ortaya çıktı.

Nakliye firması adresini verdi, sokak ortasında öldürüldü!
Nakliye firması adresini verdi, sokak ortasında öldürüldü!
GİRİŞ 10.01.2024 12:14 GÜNCELLEME 10.01.2024 12:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sincan’a bağlı Tandoğan Mahallesi’nde geçen yıl 13 Aralık’ta Şafak Şahin, yaklaşık 1 yıl önce boşandığı 4 yaşındaki kızının annesi Nursena Kozan’ı, evine doğru yürürken sokakta tabanca ile vurup kaçtı. Yaralanan Nursena Kozan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Şahin ise polis tarafından yakalanarak, çıkarıldığı mahkemede, tasarlayarak yakın akrabayı öldürme suçundan tutuklandı.

Olaya ilişkin Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürerken, Şahin’in ifadesi ortaya çıktı.

Şafak Şahin, soruşturma kapsamında verdiği ifadede 2017 yılında Nursena Kozan ile çalıştığı bir markette tanıştıklarını, 1 yıl ilişki yaşadıktan sonra evlendiklerini söyledi.

ADRESİNİ NAKLİYE FİRMASINDAN BULDU

Şahin, 2022 yılında boşandıklarını, kızlarının velayetinin annesinde olmasına rağmen kendi yanında kaldığını belirterek, Nursena Kozan’ın Ağustos 2023’te yanından taşındığını, bu sırada kullandığı nakliye firmasından da adresini öğrendiğini söyledi.

Adresi öğrenmesine rağmen Nursena’nın evine hiç gitmediğini savunan Şahin, cinayet günü yaşananları şöyle anlattı:

"Nursena ile evinin önünde karşılaşacağımı düşünerek akşam saatlerinde evin olduğu caddede dolaşmaya başladım. Giderken 9 ay önce satın aldığım ruhsatsız tabancayı da yanıma almıştım. Amacım Nursena ile karşılaşırsam kızımız hakkında konuşmaktı. Çünkü Nursena kasım ayındaki kızımızın doğum gününe gelmemişti. Kızımızı ihmal etmemesi için görüşme yapacaktım. Bir süre sonra caddede Nursena ile karşılaştık. Beni görünce şaşırdı. Bana ‘Ne işin var burada’ dedi. Ben de ‘konuşalım, kızımızı ihmal ediyorsun’ dedim. Nursena da bana ‘Senin yüzünden bu durumdayız. Sen baba mısın, sen koca mısın?’ gibi sözler söyleyince bir anlık sinirle üzerimde bulunan tabanca ile Nursena’ya bir el ateş ettim. Nursena’nın düştüğünü görünce olay yerinden kaçtım. Sonrasında silah ile teslim oldum."

Olaydan dolayı pişman olduğunu söyleyen Şahin, Nursema’nın başka birisiyle birlikte yaşadığını, bu olayın kendisinde "travma" yarattığını iddia etti.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Konuşmaya yanında silahla giden yaratığı savunan, mazeret üreten cahillere ne desem, ne desem....... Size değil de, kızınıza acırım.
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 ay önce Şikayet Et
    Bosanmissin bitmis yani daha ne kadının etrafında dolaşıyorsun herkes kendi yoluna belliki cocuguda vermemissin.Idamm idamm başka yolu yok.Kadin cinayetleri son bulsun bu ülkeye biran önce idam şart
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Tasarlayarak öldürmenin neresi insaf.
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Her şeyde erkek suçlu değilmi Az insaf yahu
    Cevapla
  • Misafirü 3 ay önce Şikayet Et
    Adaleti dağıtan hakimler ne olur acımayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!