Kocaeli Büyükşehir’den kandil simidi ikramı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mübarek üç ayların başlangıcı nedeniyle kentin belirlenen noktalarında vatandaşlara binlerce kandil simidi ikramı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir’den kandil simidi ikramı
Kocaeli Büyükşehir’den kandil simidi ikramı
GİRİŞ 11.01.2024 11:45 GÜNCELLEME 27.01.2024 10:21

Farklı noktalarda belirlenen alanlara da stant kurarak kandil simidi ikram eden Büyükşehir gönüllüleri, vatandaşların Regaib Kandili’ni kutladı.

İLK OLARAK AKÇARAY’DA

Hazırlatılan kandil simitlerinin bir kısmı Akçaray tramvay hattının Otogar ve Kuruçeşme duraklarında dağıtıldı. Kocaelililerin Regaib Kandili’ni kutlayan Büyükşehir personeli aynı zamanda Başkan Tahir Büyükakın’ın da selamlarını iletti.

KANDİL SİMİDİ VE LOKMA İKRAMI

Büyükşehir, kandil simidi ve lokma ikramına gün boyu devam edecek. Bu kapsamda İzmit Kent Meydanı, Gebze Kent Meydanı ve Gölcük Anıtpark’ta saat 13.00’te, D-100 Karayolu’nun İzmit güzergahında Seka Camii durağı, Fevziye yan yol, Halkevi, Sabancı Kültür Merkezi ile Cumhuriyet Parkı’nda saat 17.00’de, gece ise İzmit’te Zincirlikuyu Camii, Fevziye Camii’nin yanı sıra Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde ve tüm ilçelerdeki belirlenen camilerde yatsı namazına müteakip ikram yapılacak.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar