AKOM'dan İstanbullulara peş peşe uyarı! Sinsice geliyor: Yarına dikkat

İstanbul'da cuma günü öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde hafif kar yağışının etkili olması bekleniyor. AKOM, vatandaşları gizli buzlanmalara karşı uyardı.

AKOM'dan İstanbullulara peş peşe uyarı! Sinsice geliyor: Yarına dikkat
AKOM'dan İstanbullulara peş peşe uyarı! Sinsice geliyor: Yarına dikkat
GİRİŞ 11.01.2024 23:16 GÜNCELLEME 11.01.2024 23:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İBB Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamada, kentte yağışların cuma günü öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde hafif kar şeklinde olmasının beklendiği bilgisi verildi.

İSTANBUL'A GİZLİ BUZLANMA UYARISI

Yağışlar cuma akşam saatlerinden itibaren kent genelinde hafif kar şeklinde etkili olmaya devam edecek.

Sıcaklıkların pazartesi gününe kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında, 16-25 Ocak tarihlerinde ise mevsim normalleri veya normallerin 1 ila 3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Yollarda "gizli buzlanma" olabileceği uyarısı yapılan açıklamada, Buzlanma Erken Uyarı Sistemi (BEUS) mesajlarından gelecek uyarıların dikkate alınması, güzergahlarda gerekli kontrol ve müdahalenin yapılmasının önemli olduğu vurgulandı

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ne kar var ne yağmur...Haberin sunumuna bakarsan sanki sinsi göktaşı...
    Cevapla
  • istanbullu 3 ay önce Şikayet Et
    kar geliyormuş ekrem pabucu yarım balıkçı kahramanda buluşalım...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı