Kocaeli Büyükşehir’in kar mesaisi

Kış mevsimine güçlü iş makinesi ve ekipmanlarla giren Kocaeli Büyükşehir ekipleri, yüksek kesimlerde başlayan kar yağışına karşı küreme ve tuzlama yapıyor.

GİRİŞ 12.01.2024 11:13 GÜNCELLEME 26.01.2024 11:37

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’ne bağlı Karla Mücadele Ekipleri, ilimizde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışına karşı küreme ve tuzlama çalışmaları yaparak, yolların sürekli açık olmasını sağlarken Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı A Takımı ekipleri de kırsalda bu çalışmalara destek veriyor.

Kış mevsimine güçlü iş makinesi, araç ve ekipmanlarla giren Büyükşehir ekipleri, yüksek kesimlerdeki kırsal mahallelerde başlayan kar yağışına karşı küreme ve tuzlama çalışmaları yaparak, yolların kapanmaması için yoğun mesai harcıyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla yüksek kesimlerde yolların açık olduğu ve vatandaşların her hangi bir olumsuzluk yaşamadığı belirtildi.

Karla mücadeleye kırsalda destek veren A Takımı, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için yüksek kesimlerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kazır kıra olarak Kocaeli’nin belirlenen bölgelerinde iş makineleri ve araçlarla kar yağışına karşı gündüz ve gece olmak üzere 24 saat nöbet tutuyor.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...