AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle ertelenmiştir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin 14 Ocak Pazar günü yapacağı aday tanıtım toplantısının iptal edildiğini bildirdi.

GİRİŞ 12.01.2024 23:44 GÜNCELLEME 13.01.2024 01:20
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu bildirdi. Açıklamada, 12 teröristin de öldürüldüğü bildirildi.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden acı haber!Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden acı haber!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pençe-Kilit harekatı bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle, hafta sonu Ankara'da yapılacak aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelendiğini bildirdi.

Çelik'in paylaşımı şöyle:

"Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir."

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    chpkk hala iş tutuyor kankasıyla Atatürk olsa keserdi bunları
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ben diyorumki CHP kafirine oy veren HDP kafirine oy veren hers sinir dışı edilsin vatandaşlıktan çikarilsin içimizde çok hain var neredeyse ülkenin yarıya yakını hain oldu bilerek bilmeyerek
    Cevapla
  • İzmirli 3 ay önce Şikayet Et
    1. Amerika'ya ders için; İsveç'in NATO'ya üyeliği yolu kapatılmalıdır. 2. TBMM gereğini yapmalıdır. 3. Sınır ötesinde öyle bir operasyon yapılmalıdır ki taş üstünde taş kalmamış olsun. 4. Amerika ile tüm ilişkiler derhal kesilmeli ve de tüm üsleri kapatılmalıdır.
    Cevapla
  • Kuralcı 3 ay önce Şikayet Et
    Güçlü olmak istiyorsak içimizdeki hainleri temizlemeniz gerekiyor
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    pkk artık Türkiye düşmanlarının jokeri.Uzun vadeli,çok yünlü,uluslararası bir proje.Bu projenin kurucuları çok eski,azınlık ülke içindeki yabancı faşist kafalı beyaz türkler ve dış dostları Avrupa,İsrail. Bu koz ne yapılıp edilip Uluslararası olmaktan çıkarılıp ulusal boyuta getirilmeli.Aile kavgası basit kolay çözülür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü