Erbaş, bıçaklı saldırıda yaralanan Fatih Camii imamı Galip Usta'yı ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanan Fatih Camisi imamı Kurra Hafız Galip Usta'ya tedavi gördüğü hastanede ziyarette bulundu.

GİRİŞ 13.01.2024 01:39 GÜNCELLEME 13.01.2024 11:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ali Erbaş, Fatih Camisi'nde hutbe okudu, cuma namazı kıldırdı. Erbaş, daha sonra Fatih Camisi imamı Galip Usta'nın tedavi gördüğü Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesine geçti.

"DOKTORLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"

Erbaş, ziyaret ettiği Usta'ya, Kabe'nin içinde kendisi için dua ettiğini belirterek, "Dualarımızın, milletimizin ettiği duaların faydasıyla hızlı bir şekilde iyileşiyorsun. Allah bir daha göstermesin. Allah bu tarz üzücü olayları inşallah yaşatmasın. Milletimizin hocalarımıza olan sevgisi bu vesileyle bir kez daha ortaya çıktı. Doktorlarımızdan Allah razı olsun." dedi.

Erbaş'a ziyareti sırasında İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş da eşlik etti.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • 7500. 3 ay önce Şikayet Et
    Bu olayı kimin yaptırdığı çok karışık, kapatın gitsin altından kimin çıkacağı belli değil. Çok garip bir senaryo.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allahtan korkun müslümana hristiyan demeyin. Kalbinimi açıp baktın. الله mıhafaza döner iftiranız sizi bulur.. sakın ha müslümana hristyan demeyin
    Cevapla
  • MEHMET 3 ay önce Şikayet Et
    Galip hocama geçmiş olsun. Diyanet işleri başkanımızada ailesinede bir türlü ısınamadık o makamın en soğuk yüzü sahi çocuklarınız eşiniz pandemiden sonra kaç yurtdışı gezisi yaptı bizler çarşıya çıkamazken sizin aile nekadar gezdi bir bilgilendirseniz sevinirim sizde dahilll sayın başkanım
    Cevapla
  • Konyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş imamıza Allah sağlık lı hayırlı uzun ömürler versin
    Cevapla
  • Merve 3 ay önce Şikayet Et
    Devletin en üst düzeyde imamına sahip çıktığı günleri görmek gurur verici.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!