Şehidimiz Samet Aslan'ın annesi: Peygamber efendimize komşu oldun oğlum

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan, memleketi Amasya’da son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 13.01.2024 14:18 GÜNCELLEME 13.01.2024 14:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

29 yaşındaki Aslan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Taşova ilçesine bağlı Çakırsu köyünde kılınan cenaze namazı sonrası dualar ve tekbirlerle köy mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu, Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin kardeşleri Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Babası İbrahim Aslan evladının fotoğrafına sarılırken, annesi Hava da, “Peygamber efendimize komşu oldun oğlum” sözleriyle evladını son yolculuğuna uğurladı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • yazık 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Başınız sağ olsun.
    Cevapla
  • başgan 3 ay önce Şikayet Et
    Amin inşallah annem. şehidimize Rabbım rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Recep aladağ 3 ay önce Şikayet Et
    Aziz şehitlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah aylesine sabırlar versin Rabbım bu vatan kimin bu vatan toprağı kara bagrinda yatanlarindir şahir öyle söylemiş
    Cevapla
  • Tokatlı 3 ay önce Şikayet Et
    Allah tüm şehitlerimize Rahmet eylesin, Mevlam tüm şehitlerimizi Peygamberimize komşu eylesin, amin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun peygamber efendimize komşu olsun inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!