Erdoğan'ın Akşener'e telefonu rahatsız etti! Mine Kırıkkanat'tan çirkin paylaşım

Türkiye, şehitlerini uğurlarken CHP yandaşlarının gündemi farklı... Gazeteci Mine Kırıkkanat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen İYİ Parti lideri Akşener'i eleştirerek, "Akşener'in kimin bacısı olduğu ortaya çıktı" dedi.

Erdoğan'ın Akşener'e telefonu rahatsız etti! Mine Kırıkkanat'tan çirkin paylaşım
Erdoğan'ın Akşener'e telefonu rahatsız etti! Mine Kırıkkanat'tan çirkin paylaşım
GİRİŞ 13.01.2024 21:32 GÜNCELLEME 13.01.2024 21:32
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit oldu. 

Türkiye, acı haberle yasa boğuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. 

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmelerde, Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki terör saldırısı ve sonrasındaki durum ele alındı.

Mine Kırıkkanat'tan skandal 'Bayraktar' sözleri: Montaj sanayiinden ibaret!Mine Kırıkkanat'tan skandal 'Bayraktar' sözleri: Montaj sanayiinden ibaret!

Millet can derdindeyken Mine Kırıkkanat yine mide bulandırdı! İslam ve imamları hedef aldıMillet can derdindeyken Mine Kırıkkanat yine mide bulandırdı! İslam ve imamları hedef aldı

AKŞENER'İN GÖRÜŞMESİ RAHATSIZ ETTİ

Erdoğan'ın Akşener'le yaptığı görüşme CHP yandaşlarını rahatsız etti. Gazeteci Mine Kırıkkanat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Akşener'i eleştirdi. Türkiye'nin ortak gündemi üzerinden Erdoğan'la görüşen Akşener'i hedef alan Kırıkkanat, "Meral Akşener'in de kimin bacısı olduğu ortaya çıktı. Kocaman bir hayal kırıklığısınız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hasan: Reis şovmenleri arayıpta vaktine niye yazık etsin. Boşa harcayacak zamanımı var.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    böyle haberci başka bir ülkede konuşturulamaz anında fişi çekilir en ağır şekilde cezalandırılır ama Türkiye'de demokrasi çok çok geniş malesef
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bu mahlukun kanadı gibi kafası da gırık
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına devletimizden ricamız lütfen lütfen bu millete,devlete hainliği tescillenmişleri vatandaşlıktan çıkarsınlar !! ALLAH RIZASI İÇİN.
    Cevapla
  • Servet Azim 3 ay önce Şikayet Et
    Siz hainler daha çok hayal kırıklığı yaşayacaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!