Siyonist paylaşım yapan Başakşehir Kulübü futbolcusu Eden Karzev için harekete geçildi

Başakşehir Kulübü, Gazze’de yaşanan soykırımın 100. Günü için İsrail'i Siyonist bir paylaşımla destekleyen İsrailli Futbolcusu Eden Karzev hakkında disiplin soruşturması başlattı.

GİRİŞ 15.01.2024 11:47 GÜNCELLEME 15.01.2024 11:51
Bu Habere 329 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel Antalyaspor'un Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle kadro dışı bırakılmış ve gözaltına alınmıştı. Türkiye'yi ayağa kaldıran olay sonrası başka bir İsrailli futbolcunun daha skandal bir harekette bulunduğu ortaya çıktı.

EDEN KARZEV'DEN SİYONİST PAYLAŞIM

Başakşehir Kulübü'nün İsrailli Futbolcusu Eden Karzev Avustralya Siyonist Federasyonu'nun İsrail'in Gazze'deki 100. gün katliamlarını hatırlatan bir paylaşımını Instagram hesabından Story olarak paylaştı.

BAŞAKŞEHİR SPOR KULÜBÜ DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATTI

Başakşehir Spor Kulübü, Siyonizm Federasyonu’nun gönderisini kendi hesabında paylaşan İsrailli oyuncusu Eden Karzev hakkında disiplin soruşturması başlattı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada bu hususta oyuncudan yazılı savunma talep edildiği de ifade edildi.

ZFA NEDİR?

Avustralya'daki Siyonistleri temsil eden çatı kuruluş olan Avustralya Siyonist Federasyonu (ZFA), Avustralya'daki Yahudi toplumu adına İsrail Devleti'ni savunmaya ve Avustralya ile İsrail arasında derin bir bağ kurulmasını teşvik etmeye kendini adamıştır.

ZFA SAGIV JEHEZKEL'İN SKANDAL HAREKETİNİ DE PAYLAŞTI

Antalyasporlu futbolcu İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in gol sevinci sırasında İsrail ile dayanışma mesajı ZFA'nın paylaşımları arasında yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 329
  • RAMAZAN KARAKAYA 3 ay önce Şikayet Et
    Futbol kulüpleri kripto yahudilerin kara para aklama,milletin kaynaklarının yurdışına aktarılıp,insanların uyutulma aracı.futbol kulüpleri bir çeşit cemaat olup taraftarlar ise müritler.bu sapkın çocuk tacizcisi,organ hırsızı,çocuk bebek katili ucubeleri transfer eden kulüp yöneticileride onlar kadar bu olaylardan sorumlu.
    Cevapla
  • HAMİDE CAN 3 ay önce Şikayet Et
    Bizim o kadar kendi genç futbolcu çocuklarımız varken futbol fedarasyonu neden elin lanetli futbolcularını alır anlamış değilim ben onlara değil, onun gibilerini türk futboluna alanlara kızıyorum
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 ay önce Şikayet Et
    Özellikle siyonist Yahudilerden seçilip alınmış. Futbol sanat dünyasında provakasyon yapacak itleri seçmişler
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 3 ay önce Şikayet Et
    Postalayin hiç bekletmeyin.
    Cevapla
  • Yahya 3 ay önce Şikayet Et
    Barbar itrail..pkk yı üzerimize salıyorsun ama sonunu hazırlıyorsun bunu bil itrail.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!