Klavye teröristlerine geçit yok! 170 hesap tespit edildi, 18 kişi gözaltında.

Sosyal medyada şehitler ve Mehmetçiklere yönelik provokatif paylaşımlarda bulunan 170 hesap tespit edildi.

GİRİŞ 15.01.2024 08:36 GÜNCELLEME 15.01.2024 11:35
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlere yönelik provokatif amaçlı, bölücü terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 170 hesap yöneticisi ve kullanıcısının tespit edildiğini bildirdi.

133'Ü YURT DIŞINDAN

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yurt dışında olduğu belirlenen 133 şüpheli hakkında işlem başlatıldığını belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele, Güvenlik Daire Başkanlığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında yurt içinde tespit edilen 37 şüpheliye yönelik yapılan operasyonlarda 18’inin yakalandığı bilgisini veren Yerlikaya, 19 şüpheliyle ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • mert 3 ay önce Şikayet Et
    133'Ü YURT DIŞINDAN yapan hainlerin tüm bilgilerini lütfen paylasin yeterince YURT DIŞINDA Vatan ve millet sevdalsi imanli kardeslerimiz var mutlaka gerekini yapacaklardir hic süpeniz olmasin!!!
    Cevapla
  • Türkiye, 3 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun, hepsini temizleyin soysuzların, bu ülkede yaşayıp, bu ülkeye ihanet eden kim varsa ipe çekin bitsin. Dağları, tepeleri gezerken bot parçalayan ve canını düşünmeden feda edebilen bu kadar askerin hatırına, istihbarat uğruna tüm hayatını istemediği yerlerde geçiren birimlerin hatırına, gereği yapılmalıdır.
    Cevapla
  • Doğruya doğru 3 ay önce Şikayet Et
    Mecliste terörist başı apoya saygı duruşu ile başlayan eski hdp yeni dem partinin vekillerine de dokunulmalı. Bu ülkede teröre terörist gülümseyen tenezzül eden destek olan sempati duyan halkı kin ve düşmanlığa iten kim varsa hesabını vermeli. Vekilmiş, gazeteciymiş, hocamış, ayakkabı boyacısıymış, holding patronuymuş gözünün yaşına bakılmamalı...
    Cevapla
  • Sancar 3 ay önce Şikayet Et
    Sempatizanları da ezmeli devlet,bilhassa şehirlerdeki bu etnik gettolar örgüt sempatizanı kaynıyor,bunlar ezilmeli..
    Cevapla
  • ALLAH İÇİN 3 ay önce Şikayet Et
    YAHU ,KELLELERİNİ VURUN BU İTLERİN , şehitlik nedir görsünler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Görülmemiş fırsat! Türkiye, şimdiden yüzde 42'ye ulaştı: Dünya yüzde 32 ile diken üstünde
Antalya'da insanlık dışı olay: Husumetlisini araca bağlayıp sürükledi!