Kayınpeder damat kavgasında kayınpeder öldü, damat gözaltında

Konya'da kayınpeder ile damat arasında çıkan silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybederken, damadın akrabası yaralandı. Olayla ilgili damat ve başka bir şüpheli daha gözaltına alındı.

GİRİŞ 16.01.2024 00:57 GÜNCELLEME 16.01.2024 09:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak'taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek katlı kerpiç evde yaşayan Rıza Renkliışık ile kızıyla ayrılık aşamasında olan damadı Gürkan G. ve orada bulunanlar arasında kavga çıktı. Kavgada Rıza Renkliışık ve damat Gürkan G.'nin akrabası İbrahim G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı İbrahim G. yakınları tarafından hastaneye götürülürken, Rıza Renkliışık olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Renkliışık, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Özel hastaneye kaldırılan İbrahim G. ise, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. İbrahim G.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından damat Gürkan G. ile Sadık A.'nın polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan Gürkan G.'nin ilk ifadesinde, dini nikahlı eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine gittiğini, burada görüşme sırasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle olayın yaşandığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Şeriata hepimizin ihtiyacı var gavurunda müslümanında
    Cevapla
  • Demoxy 3 ay önce Şikayet Et
    Adaletin bittiği bir ülkede bunlar az bile..
    Cevapla
  • orhan 3 ay önce Şikayet Et
    Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın insanlar çok bozulmuş
    Cevapla
  • Müslüman Türk 3 ay önce Şikayet Et
    analar evlat değil canavar yetiştiriyor, artık insanlar kendisine hayır denmesini hiç kabullenemiyorlar, çocuk yetiştirme şeklimizin değişmesi şart. Bu cinayetlerde ya benimsin ya toprağın diye gürültü besteleyen ferdi tayfur gibi cahil, sözde sanatçıların da çok vebali var, al oğlum alamazsan çal oğlum diye yetiştirilen gençlikten bundan fazlasını beklemeyin
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Millet Cinnet getiriyor,gören veya istifini bozan bile yok.Hiç mi aksam haberleri izlenmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!