EGM'de 127 personel, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) yapılan açıklamada, 2. sınıf emniyet müdürü rütbesinde görev yapan 127 personelin 1. sınıf emniyet müdürü rütbesine atandığı bildirildi.

EGM'de 127 personel, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti!
EGM'de 127 personel, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti!
GİRİŞ 16.01.2024 07:03 GÜNCELLEME 16.01.2024 07:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinde görev yapan 127 personelin, 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ettirilerek Polis Başmüfettişi olarak atamalarının yapıldığı bildirildi.

AA'nın haberine göre; EGM'nin resmi sosyal medya hesabından Genel Müdür Erol Ayyıldız imzası ile yapılan paylaşımda, "2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinde görev yapmakta olan 127 personelimiz 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile Polis Başmüfettişi olarak atanmıştır. Ataması yapılan mesai arkadaşlarıma yeni görevlerinde üstün başarılar dilerim." ifadeleri kullanıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    çok lazım di ya
    Cevapla
  • Celal 3 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi