Kurum,1 Nisan'ı işaret etti! Mağdur işçiler umutlandı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, X hesabından yaptığı açıklamada İBB çalışanlarına özlük hakkını iyileştirme sözü verirken, gereken adımları atmak için 1 Nisan'ı işaret etti. Kurum daha sonra, Esenler AK Nokta’da vatandaşlara seslendi.

GİRİŞ 17.01.2024 20:06 GÜNCELLEME 17.01.2024 22:31
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına özlük hakkını iyileştirme sözü verdi.

"EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİ EZDİRMEYİZ"

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bir haftadır gittiğim her yerde benzer şikayetlerle karşılaşıyorum. İBB’de veya iştirak şirketlerinde çalışan emekçi arkadaşlarım yanıma geliyor, özlük hakları ve maaşları konusundaki sıkıntıları ifade ediyorlar. Kimsenin şüphesi olmasın. Emekçi kardeşlerimizi ezdirmeyiz. Göreve geldiğimizde İBB ve iştiraklerde çalışanlarımızın özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesi için hemen adım atacağız. 1 Nisan’ı bekleyin.” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM’UN ESENLER  AK NOKTA'DA VATANDAŞLARA SESLENDİ

Güne Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe spor kulüplerinin ziyaretiyle başlayan Murat Kurum öğleden sonra Esenler’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler AK Nokta’da vatandaşlara seslendi.

Kurum yaptığı konuşmada Esenler’deki coşkuya dikkat çekerek, Esenler’i çok sevdiğini belirtirken, Esenler’de yaptıkları kentsel dönüşümden bahsetti.

"TÜRKİYE'NİN İLK AKILLI ŞEHRİNİ BİRLİKTE BAŞLATTIK"

Kurum, ‘’Bu şehir; her alanda dönüşümün, değişimin simgesi oldu. Türkiye’nin ilk akıllı şehrini beraber başlattık. Yeni yeşil alanları beraber kazandırdık.’’ sözleriyle vatandaşlara hitap etti.

İstanbul’da değişim vaktinin geldiğini belirten Murat Kurum, ‘’31 Mart akşamı İstanbul’da duraklama dönemi bitecek. Yeniden diriliş ve yeniden yükseliş dönemi başlayacak. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum; Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun!’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Murat Kurum’a Esenler Ak Nokta ziyaretinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş ile MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel eşlik etti.

"MEVCUT BELEDİYEYE TAVSİYEM GELİP ESENLER'DEKİ DÖNÜŞÜME BAKSINLAR"

Esenler’in her yerinde, Davutpaşa’da ve Dörtyol’da bugün heyecan ve coşkunun olduğunu belirterek sözlerine başlayan Murat Kurum, ‘’İstanbul’un asil kadınları burada! Güzel, yiğit gençlerimiz yanımda! Yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğum; kıymetli Belediye Başkanımız, Esenler markasının mimarı Tevfik Göksu Başkanımız yanımda!’’ diyerek destekleri için herkese teşekkür etti. İstanbul’u Tevfik Başkan ile beraber alacaklarını belirten Kurum, ‘’Mevcut Belediyeye tavsiyem gelip Esenler’deki dönüşüme baksınlar!’’ dedi.

"İSTANBUL'A HİZMET AŞKIYLA DOLUYUZ"

İstanbul’da vatandaşlar ile buluştuklarını dile getiren Kurum, ‘’Bugün de hep güzel anılar biriktirdiğimiz yerdeyiz. Güzel Esenler’imizin misafiriyiz. Benim yüreğimde; Esenler’in yeri başka. Esenler’i çok seviyorum. Esenler’e de, İstanbul’a da hizmet aşkıyla doluyuz.’’ sözleriyle konuşmasına devam etti.

"TEŞKİLATIMIZ HAZIR, KADINLARIMIZ HAZIR"

Esenler’in seçime hazır olduğunu belirten Kurum, ‘’Teşkilatımız hazır! Kadınlarımız hazır! Gençlerimiz hazır! İstanbul hazır! İstanbullular hazır! Hazır mıyız? Yeniden İstanbul için, hazır mıyız? Sadece İstanbul için hazır mıyız?’’ dedi.

"KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE YAPTIK"

Kentsel dönüşüme dikkat çeken ve Tevfik Göksu’ya iş birliği için teşekkür eden Murat Kurum, ‘’Tevfik başkanımızla beraber hakikaten çok güzel işler yaptık. Bu şehir; her alanda dönüşümün, değişimin simgesi oldu. Türkiye’nin ilk akıllı şehrini beraber başlattık. Yeni yeşil alanları beraber kazandırdık. Kentsel Dönüşümü beraber yaptık. Başkanımızla, ekibiyle; Esenler’le gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz.’’ sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

"İSTANBUL'DA DEĞİŞİM VAKTİ"

İstanbul’da değişim vaktinin geldiğini söyleyen ve değişimin sokaktan başlayacağını ifade eden Murat Kurum, ’’İşte bugün olduğu gibi bizi hep sokakta göreceksiniz. Çalışırken, koşarken göreceksiniz. Biz polemiklerde değil, sevginin tarafındayız. Şefkatin tarafındayız. Saygının yanındayız. Sevdanın tarafındayız.’’ dedi. 

"SANA SÖZ İSTANBUL..."

İstanbul’daki kötü gidişi durdurmak için değişim vaktinin geldiğini ve bunun için de Büyükşehir Belediyesi’nin mührünü alacaklarını söyleyen Murat Kurum, ‘’Bu kötü gidişi beraber durduracağız. Bu değişimi, bu şehrin başkanı olarak yapmayacağız. Her evin evladı, her yuvanın Muradı olarak yapacağız.’’ diyerek konuşmasına devam etti.

"İSTANBULLULAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

İstanbul’daki çocuk parkı yetersizliğine, Büyükşehir Belediyesinden kalıcı destek alamayan gençlere dikkat çeken Murat Kurum, ‘’Parkı esirgenen yavrularımız, hali hatrı sorulmayan yaşlılarımız, İstanbul’u doya doya yaşayamayan engelli kardeşlerimiz için çalışacağız. Ve bu şehri el ele, gönül gönüle; yeniden ehil ellere teslim edeceğiz.’’ dedi.


"İSTANBUL'DA YENİDEN DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞ DEVRİ BAŞLAYACAK"

31 Mart akşamı İstanbul’da duraklama döneminin biteceğini, yeniden diriliş ve yeniden yükseliş döneminin başlayacağını söyleyen Kurum, ‘’Şimdi sizlere soruyorum. Hep birlikte, “Şimdi İstanbul” diyecek miyiz? Hep birlikte “Sadece İstanbul” diyecek miyiz? Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum; Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun!’’ diyerek sözlerini noktaladı. 

 

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 46
  • Beşir 3 ay önce Şikayet Et
    İnşaAllah, İstanbul rantçıların eline geçmez. Yoksa halimiz harap.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Ey emekliler Murat bey kimseni ezdırmiyecekmişş Reisin verdiği %5 maaş zamı ile aç kalmazsınız
    Cevapla
  • adalet azgın 3 ay önce Şikayet Et
    "İSTANBUL'A HİZMET AŞKIYLA DOLUYUZ" Bakan olarak ne yaptığınız ortadadır. Ülkenin halı belli, amacınız rantsal dönüşüm. Hizmet bahane , buna kimse inanmaz.
    Cevapla
  • Kemal 3 ay önce Şikayet Et
    Ne olmuş ülkenin haline bre cahil.akp gelmeden önce Afrika gibiydik.ne çabuk unuttun bre adam
    Cevapla
  • cahit 3 ay önce Şikayet Et
    Siyasi amaçlar uğruna yapılamayacak vaadler verip popilist söylemler den kaçınılmalı çıkartılan işçi 13 bin alınan 18 bin şimdi geri alacağım dersen sende mi çıkartacaksın yok ben çıkartmadan alacağım diyorsan şişkin kadro zarardır yazıktır
    Cevapla
  • İhsan Berat 3 ay önce Şikayet Et
    Niye seçimden sonra her vaat? Hükümet şu anda yapabilir istedeğiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti