5 günde 3 bin 209 firari yakalandı!

Türkiye genelinde son 5 gündür "Aranan Şahıslara Yönelik" devam eden "ÇEMBER-11" operasyonlarında arama kaydı bulunan 3 bin 209 firari yakalandı

GİRİŞ 19.01.2024 08:04 GÜNCELLEME 19.01.2024 08:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 81 ilde son 5 gündür “Aranan Şahıslara Yönelik” devam eden “Çember-11” Operasyonlarında arama kaydı bulunan 3 bin 209 firarinin yakalandığını belirterek şu bilgileri verdi:

"Aziz milletimin bilmesini isterim ki; firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz.
0-5 yıldır aranmakta olan 3 bin 187 şahıs, 5-10 yıldır aranmakta olan 14 şahıs, 10 yıl ve üzeri aranmakta olan 8 şahıs Çember-11 operasyonlarıyla yakalandı.

Hırsızlıktan 200 şahıs, dolandırıcılıktan 163 şahıs, yağmadan 105 şahıs, adam öldürmeden 39 şahıs, cinsel suçlardan 39 şahıs, narkotik suçlarından 567 şahıs, terörden 74 şahıs, KOM (Kaçakçılık, Organize) 389 şahıs olmak üzere ve diğer suçlardan yakalananlarla birlikte toplam 3 bin 209 şahıs 'Çember-11' operasyonlarında yakalandı.

İl jandarma Komutanlıkları, İl Emniyet Müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızca 81 il genelinde arama kaydı olanlara yönelik olarak gerçekleştin operasyonlarda bu şahıslar; yol aramalarında, ev ve iş yerleri baskınlarında, kimlik kontrollerinde yakalanıp adalete teslim edildi.
Operasyonları yöneten Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi, Sahil Güvenliğimizi ve operasyonlara katılan Polislerimizi, Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Arananları yakalayıp adalete bir bir teslim edeceğiz."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    soylunu adamları
    Cevapla
  • Ersin 3 ay önce Şikayet Et
    Sen nasıl bir Bakansın ki yıllardır yapılmayanları yapıyorsun. Allah seni her iki dünyada da aziz ve mesut etsin. Ailelerimizin huzurunu bu kadar önemseyen idareciler keşke her tarafta olsa.
    Cevapla
  • Vatansever 3 ay önce Şikayet Et
    Teşekkür LER Bakanım Allah Sizden Razı olsun, Helal Hoş olsun Size.
    Cevapla
  • Hacı Şaban 3 ay önce Şikayet Et
    topla topla bitmiyor acaba bendemi firariyim diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım devletimize zeval vermesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senorya! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi