Diş teknisyeni Hicret ölü bulundu

Şanlıurfa'da diş teknisyeni Hicret Can evinde vurulmuş halde bulundu. 25 yaşındaki kadının ölümüne ilişkin evde bulunan bir şüpheli gözaltında.

Diş teknisyeni Hicret ölü bulundu
Diş teknisyeni Hicret ölü bulundu
GİRİŞ 19.01.2024 11:48 GÜNCELLEME 19.01.2024 11:48

Şanlıurfa'da, evde göğsünden vurulan diş teknisyeni Hicret Can (25) ölü halde bulundu. Evde bulunan M.S. gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Şanlıurfa Ağız ve Diş Hastanesi'nde teknisyen olarak görev yapan Hicret Can'ın oturduğu evden silah sesi duyulması üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

EVDEKİ ŞAHIS GÖZALTINDA 

İhbarla gelen ekipler, evde Hicret Can'ı kanlar içerisinde silahla göğsünden vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Hicret Can'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Hicret Can'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, evde bulunan M.S. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu