Aslı Aydıntaşbaş'ın skandal sözleri gündeme geldi: Bir uzay yolculuğu eksikti...

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu ve astronotu Alper Gezeravcı'nın tarihi yolculuğu başladı... Tarihi yolculuk milyonlarca vatandaş tarafından takip edilirken gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın 2021 yılındaki skandal sözleri yeniden gündem oldu.

GİRİŞ 19.01.2024 12:48 GÜNCELLEME 19.01.2024 13:06
Bu Habere 333 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın tarihi uzay yolculuğunu tüm Türkiye heyecanla takip ediyor.

Milli Uzay Programı’nın ilk ayağı olan "ilk insanlı uzay misyonu" kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) gönderilen ilk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın yolculuğu başladı.

Ülkemizin uzay serüveninin başlaması sonrası ise bazı kesimlerin rahatsızlığı hatırlandı.

MİLLİ UZAY PROGRAMINA DA LAF ETMİŞTİ

Bu isimlerin başında da gazeteci Aslı Aydıntaşbaş geliyordu. Aydıntaşbaş, 2014'te sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Gülüp geçmek lazım bence. Ama işte elalem iPhone yaparken, uzaya giderken biz niye ithal Japon teknolojisiyle Marmaray ile avunuyoruz görün." ifadelerini kullanmıştı.

"BİR UZAY YOLCULUĞU EKSİKTİ..."

Aslı Aydıntaşbaş, daha sonra tarihler 2021'i gösterdiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nı eleştirmişti.

Aydıntaşbaş, bu kez de "Bir uzay yolculuğu eksikti..." ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın 2014 ve 2021 yılında sarf ettiği bu sözler sosyal medyada alay konusu oldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 333
  • Dede 3 ay önce Şikayet Et
    Buna yasak edecen marmaraya metroya binmeyi.eşekle gitsin işe.Senin beybabaların kağnı yapamadılar yıllarca.
    Cevapla
  • Emekli 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de seksenbeş milyonda bir kişi,dünyada sekizbuçuk milyar nüfusta dört kişi, dünyaya iz bıraktı ve herkes tanıdı.
    Cevapla
  • Erğ 3 ay önce Şikayet Et
    Bu zamanda insanların ne dediğine kulak tıkayıp doğru bildiğin istikamete emin adımlarla yürüyeceksin, zaman o zaman
    Cevapla
  • Kara 3 ay önce Şikayet Et
    İnsAllah milli gururumz astronotmz Alper gezeravcı marsda ay yıldız bayramızı oraya dikeck,Belçika’dan sevgilr saygılr selamlr!
    Cevapla
  • ABD uşakları 3 ay önce Şikayet Et
    Cep Telefon'u,laptop,bilgisayar internet vesayre ...hepsi Nasa'nın astronotlara küçük alanda iletişim,programlama ve yiyecek içeceklerini tedarik edebilme kabiliyetlerini kolaylaştırmak için icad edilmiş ve geliştirilmiştir...ehhh demek ki uzay programı Aslı hanımefendinin özüymüş ama yabancılar yapınca mükemmel,biz yapınca iğrenç haaa öyle mi ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...