Esenler Medya Akademisi kapanış programı cumartesi gerçekleşecek

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Esenler Medya Akademisi, yoğun geçen ders döneminin ardından kapanış programına ev sahipliği yapacak. Programda ayrıca “Türkiye Yüzyılında Gazetecilik” adlı panel düzenlenecek.

Esenler Medya Akademisi kapanış programı cumartesi gerçekleşecek
Esenler Medya Akademisi kapanış programı cumartesi gerçekleşecek
GİRİŞ 19.01.2024 17:48 GÜNCELLEME 19.01.2024 17:49

Esenler Belediyesi, İletişim Platformu Derneği ve Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KLSUM) tarafından gençlerin iletişim sektörünü yakından tanıması ve bu alandaki yeteneklerini keşfetmesi için düzenlenen 4. Esenler Medya Akademisi final yapıyor. Öğrencilerin sertifikalarını alacağı programda “Türkiye Yüzyılında Gazetecilik” adlı panel düzenlenecek. Moderatörlüğünü Haber Sunucusu Başak Şengül’ün yapacağı panele, TRT Özel Haber Müdürü Zeynel Yaman ve Türkiye Gazetesi Haber Müdürü Fatih Selek konuşmacı olarak katılacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, "4. Esenler Medya Akademisi Kapanış ve Sertifika Töreni’ni takip etmek üzere kurumunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız. İlginizi ümit eder, iyi çalışmalar dileriz." denildi.

Tarih: 20 Ocak 2024 Cumartesi

Saat: 19.30

Yer: Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!