Bursa'da variller içerisinde 5 ton sahte içki ele geçirildi

Bursa'da bir depoya yapılan baskında variller içerisinde 5 ton sahte içki ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı. Şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 19.01.2024 21:45 GÜNCELLEME 20.01.2024 10:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak ve sahte içki üretimine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; alınan ihbar üzerine merkez Osmangazi ilçesindeki bir depoya baskın yapıldı.

Depoda bulunan variller içinde 5 ton sahte içki ile sahte içki üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirilirken, depo sahibi A.T., gözaltına alındı.

Sahte içkilere imha edilmek üzere el konulurken, şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan soruşturma başlatıldı.

 

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hüseyin 3 ay önce Şikayet Et
    Vergi kacakciligi hapisle cezalandirilir.Soru ?
    Cevapla
  • Bora 3 ay önce Şikayet Et
    Tüh chppp liler icemiyecek
    Cevapla
  • Yılmaz 3 ay önce Şikayet Et
    Bu Sahte İçki Değil Ev Yapımı Rakı
    Cevapla
  • Can 3 ay önce Şikayet Et
    Brakin bu isleri ona bogma raki denir evde yapilir bilen bilir ne sahte ickisi ?
    Cevapla
  • sabri can 3 ay önce Şikayet Et
    sayın yetkililer çok yanlış yapıyorsunuz.ilk önce kendisine bir yetmişlik içirtip gerekli tahlilleri şahsın üzerinde deneyecektinizki.bunu duyanlar bir daha bu işlere kalkışmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü