İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Kalkan 8 operasyonlarında onlarca kişi yakalandı!

İçişleri Bakanı Yerlikaya, iki ilde göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-8” operasyonlarında 37 göçmen kaçakçısının yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 20.01.2024 08:26 GÜNCELLEME 20.01.2024 09:02
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa ve Adana’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-8” operasyonlarında 37 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde; Şanlıurfa Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Şanlıurfa ve Adana’da; 48 ekip, 10 özel harekat unsuru ve 199 personelin katılımıyla 18 ayrı adrese “Kalkan-8” operasyonu düzenlendi." açıklamasında bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yerlikaya, "Operasyonlar sonucu; termal kameralar, çok miktarda döviz ve Türk lirasına el konuldu. Operasyonları düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Göçmen kaçakçılığıyla mücadelemiz aralıksız biçimde azim ve kararlılıkla sürdürülecektir." dedi.

 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Stratejik bakış 3 ay önce Şikayet Et
    ....Çift kimlikli....leri de alın ..asla yerli ve milli .değiller olamıyorlar .kan çekiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    15 milyon mülteci girerken yetkililer nerdeydi
    Cevapla
  • VATANSEVER35 3 ay önce Şikayet Et
    Ülkeye gelen Suriyeli yaşlı kadın çocuk olsa anlarım ve başımın üstünde yeri var derim ama adamlar buraya üremeye gelmiş göçmen politikan yanlış reis ülke bunun acısını çok çeker doğruna doğru yanlışına yanlış göçmen politikamız YANLIŞ
    Cevapla
  • kanuni 3 ay önce Şikayet Et
    Yerlikaya yı tebrik ederim. Gösterişten uzak işini iyi yapan bir bakanımız. Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Yakup 3 ay önce Şikayet Et
    Kötülük kahrolsun kötülük haram
    Cevapla
  • Ciddiiiii ? 3 ay önce Şikayet Et
    Yapma yaw...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!